به گزارش خبرنگار مهر، هومن محمودی امروز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ورود فیبر نوری در کشور به دهه ۷۰ بازمیگردد، پیش از این سیستم مخابرات به صورت رادیویی بود و از طریق دکلها، ارتباط مخابراتی برقرار میشد.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استفاده از فیبر نوری در ابتدا در مراکز استانها بود تا مرکز ۳۱ استان را به هم متصل کند، در مرحله بعدی مراکز شهرستانها، سپس شهرهای کوچک و بعد از آن در روستا در دستورکار قرار گرفت.
محمودی عنوان کرد: برای اولین بار دکل ۱۱۷ متری گردنه چری به فیبر نوری متصل شد، در این محل از دو راه ارتباطی فیبر نوری و رادیویی استفاده میشود، ارتباط رادیویی در گردنه چری بهویژه در مواقع بارندگی قطع و باعث ایجاد مشکلاتی برای ارتباط شهروندان میشود.
وی با اشاره به اینکه در همه شهرهای استان از فیبر نوری استفاده شده است و همگی به این فناوری متصل هستند، خاطرنشان کرد: شرایط ایجاب میکرد که شهرستانهای دیگر استان نیز با استفاده از فیبر نوری به یکدیگر متصل شوند از همین رو در دستورکار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: هماینک یک هزار و ۷۱۵ کیلومتر فیبر نوری شهری، یک هزار و ۲۲۵ کیلومتر فیبر نوری بین شهری و یک هزار و ۳۷۵ کیلومتر فیبر نوری روستایی در استان وجود دارد، طول فیبر نوری در کل استان نیز ۴ هزار و ۳۱۵ کیلومتر است.
محمودی بیان کرد: ۳۲۷ سازمان دولتی، مکانهای خصوصی و ارگانها در چهارمحال و بختیاری به فیبر نوری متصل هستند.
وی تاکید کرد: استفاده از فیبر نوری مزایای بسیاری دارد ازجمله اینکه سرعت اینترنت بسیار بالایی دارد، درصد سرقت آن بشدت کم است و محدودیت انتقال داده ندارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۴۰ درصد امکانات برای برگرداندن شبکه کابلی به فیبر نوری در شهرکرد فراهم شده است.
محمودی افزود: اولین روستای چهارمحال و بختیاری که از شبکه فیبر نوری به صورت کامل در آن استفاده شده است روستای مارکده و بعد از آن روستای چمزین است.
وی ادامه داد: شبکه فیبر نوری به جز دو شهرستان کوهرنگ و اردل در مابقی شهرستانها در حال اجرا است که پیشرفت قابل توجهی دارند.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه شبکه فیبر نوری در کل بانکهای استان در دستورکار است که به زودی انجام میشود.
محمودی خاطرنشان کرد: برنامه امسال توسعه فیبر نوری در گردنه مغول کشته، سرآقاسید به خویه تا گردنه چری به جهت پوشش موبایل در این مناطق سختگذر است.
وی با اشاره به اینکه ۴۵۲ سایت تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که ۲۰۰ سایت آن به فیبر نوری متصل است، اضافه کرد: یک میلیون و ۶۰۳ سیم کارت در استان واگذار شده که یک میلیون و ۱۱۵ هزار این سیم کارتها فعال هستند.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در یک هزار و ۹۷۴ نقطه از استان فیبر نوری اجرایی و ۱۴ هزار و ۴۸۶ نقطه پورت FTTH انجام شده است.
محمودی تاکید کرد: از آبان ۹۹ تا سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۵ سایت تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری راهاندازی شد که ۳۹۷ سایت به اینترنت پرسرعت متصل شده است و ۳۵ سایت نیز با تعویض دکل کیفیت پوششدهی آنها افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: ۸۵۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزه تلفن همراه در طی سه سال در چهارمحال و بختیاری انجام شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری یادآور شد: پیشبینی میشود در صورت تأمین فیبر نوری تا سال دیگر در همه شهرهای استان عملیات شبکه برگردان انجام و فیبر نوری وارد خانهها شود.
محمودی گفت: همچنین امسال ۲۸ سایت تلفن همراه در دستورکار قرار گرفت که ۱۲ سایت راهاندازی شده و ۱۶ سایت دیگر در دست اقدام است، ۸۵ مورد تجهیزات مختلف با هدف افزایش سرعت اینترنت باید اضافه شود.
وی با بیان اینکه تلفن ثابت در بسیاری از مناطق شهری استان چهارمحال و بختیاری به روز واگذار میشود، افزود: امکانات تلفن ثابت در هر نقطهای از استان وجود داشته آماده واگذاری خدمات ADSL هستیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری به اقدامات انجام شده در حوزه تلفن ثابت در سه سال گذشته در استان، اظهار داشت: این اقدامات شامل ۲۱ هزار و ۲۸۳ تلفن ثابت، ۳۷ هزار اینترنت ADSL، دو هزار و ۱۲۶ اینترنت VDSL،۱، یک هزار و ۳۲۱ مورد تانوما، ۵۲۴ سرویسهای تجاری، ۹۰ مورد راهاندازی کافوهای نوری هستند.
محمودی مهمترین مأموریت مخابرات در حال حاضر را اجرای طرح نجما و توسعه شبکه فیبر نوری در چهارمحال و بختیاری دانست.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری:
همه شهرهای چهارمحال و بختیاری مجهز به فیبر نوری هستند
شهرکرد_مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری گفت: در همه شهرهای استان از فیبر نوری استفاده شده است.
کد خبر 5933142
نظر شما