به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران کالپوش به میزبانی بخشداری، ضمن بیان اینکه بازدیدها و رصدهای مکرر توسط اعضای ستاد بازسازی و امداد رسانی مناطق سیل زده کالپوش صورت میگیرد، بیان کرد: یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه داشت، عدم تداخل اقدامات است که انگیزهها را از بین میبرد و ظرفیتها را خنثی میکند.
وی با بیان اینکه زمان زیادی برای امداد رسانی به کالپوش به واسطه سردسیر بودن منطقه وجود ندارد، افزود: تمام اعضای ستاد مدیریت بحران و امداد رسانی به کالپوش با هماهنگی دستگاههای عضو و با محوریت ستاد فرماندهی عملیات امداد رسانی، اقدامات خود را صورت دهند تا دچار آفتهای مدیریت بحران نشویم.
معاون استاندار سمنان با بیان اینکه یکی از نخستین اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته و باید تشدید شود، پاکسازی و خدمت رسانی است، گفت: آب و فاضلاب، باید تمام تلاش خود را صورت دهد تا حتی یک ساعت زودتر بتوانیم شاهد وصل شدن آب در روستاهای دچار مشکل باشیم.
حمیدی با بیان اینکه تمام ظرفیتهای استان سمنان برای مدیریت بحران باید به کار گیری شود، بیان کرد: هیچ کمبودی در این زمینه پذیرفتنی نیست لذا باید تمام ظرفیتها بسیج شود.
وی با بیان اینکه موضوع آب با برنامه پیش میرود، افزود: تا مشکل آب منطقه حل نشده، عوامل آبفا از کالپوش خارج نخواهند شد. در بحث بنیاد مسکن نیز میبایست دو رسالت مهم شامل برآورد خسارت و پاکسازی روستاها و کمک به اداره راه را صورت دهد.
معاون عمرانی استاندار سمنان گفت: باید تمام ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه کالپوش برای خدمت رسانی در منطقه باشند و نیاز به دو گریدر است تا بتوانیم در روستاهای منطقه خدمت رسانی کنیم.
نظر شما