به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری مکی صبح شنبه در نشست با بانوان مبلغ و مداح خراسان جنوبی اظهار کرد: مقام معظم رهبری از مداحی به عنوان «میراث شیعه» و «هنر مرکب» یاد کردهاند که واژههای پرمعنایی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این «هنر مرکب» در کنار زیباییهای خود الزامات ویژه ای دارد، بیان کرد: جلسات باید معرفت آموزی و احساس برانگیزی را با هم داشته باشد و اشعار مداحی از حیث مخاطب شناسی، محتوا، نوع ارائه و زمان شناسی مد نظر قرار گیرد.
استفاده از فرصت منبر برای تربیت نسل نو
سالاری مکی اظهار کرد: بسیاری بانوان مبلغ ما بر این نکته تأکید دارند که امروزه در جلسات روضههای خانگی و برنامههای مذهبی نسل میآیند که با هوش مصنوعی و … در ارتباط است و در این راستا باید طرح خاصی در تربیت ارائه کنیم.
وی ادامه داد: میتوانیم از منبر و فرصت مداحی به عنوان یک تربیت و فعالیت در صحنه برای تاثیرگذاری در جامعه استفاده کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اهمیت نوع ارائه مفاهیم دینی گفت: هنر ارائه مفاهیم دینی در تأثیرگذاری آن بر جوانان و نوجوانان بسیار نقش آفرین است.
سالاری مکی با اشاره به مسائل امروز فلسطین و غزه بیان کرد: بانوان مبلغ و مداح ما باید به گونهای مظلومیت شهدای کربلا را به صحنه مظلومیت امروز مردم، زنان و کودکان فلسطینی وصل کرده و به سوالات در این زمینه پاسخ دهند که روح ظلم ستیزی و مظلوم نوازی بانوان ما نسبت به این موضوع حساس شود.
وی ادامه داد: اگر به شبهات ذهنی بانوان ما در این زمینه پاسخ داده شود دیگر او سخن از «نه غزه نه لبنان» نخواهد گفت.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به پویش حریفت منم، گفت: ما با شرکت در این پویش حداقل کار در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه را انجام میدهیم.
فواید پوشش حریم دار در آرامش بانوان
سالاری مکی با اشاره به اینکه بسیاری از زنان دنیا فهمیدهاند که اگر پوشش حریم دارتری داشته باشند به نفع خودشان خواهد بود، اظهار کرد: فواید پوششهای حریم دار را باید با هنر تبلیغ و نوع ارائه مطلوب به جوانان خود بگوییم.
وی با بیان اینکه ما گاه بی حجابیها را پررنگ میبینیم و نسبت به آن اعتراض میکنیم، گفت: اما کمتر نسبت به نشر خوبیها اقدام کردهایم در حالی که اگر خوبیها را نشر دهیم منکرات کم کم کمرنگ خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه اشعار مداحی باید به سمت معرفت محوری برده شود، یادآور شد: در کنار برانگیختن احساس باید به سمت معرفت افزایی برویم.
سالاری مکی گفت: اگر در سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ مردم هشیارانه برخورد کردند به واسطه اقناع آنان در همین جلسات روضه و مداحی هستند.
نظر شما