۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۹:۴۳

توسط دبیرخانه؛

داوران رویداد «گهواره» معرفی شدند

داوران رویداد «گهواره» معرفی شدند

داوران رویداد ملی لالایی با عنوان «گهواره» توسط دبیرخانه این رویداد معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، داوران رویداد ملی لالایی با عنوان «گهواره» توسط دبیرخانه این رویداد معرفی شدند. اولین فراخوان ملی لالایی با عنوان «گهواره» شهریورماه سال جاری با محوریت لالایی‌های اقلیمی، شخصی و لالایی مادران شهدا منتشر شد.

این رویداد در واحد قصه و روایت حوزه هنری کودک و نوجوان با بیش از یک‌سال تحقیق و پژوهش به‌منظور پر کردن خلأ ارتباطی جامعه با قالب ادبی و تأثیرگذار لالایی برنامه‌ریزی شده است.

گهواره در نظر دارد تا با هدف دستیابی به راه‌حلی برای ایجاد ارتباط مؤثر با قالب لالایی و تأثیرگذاری لالایی بر جامعه، مفاهیمی از قبیل «توصیف آینده روشن و آرمان‌شهر»، «ترسیم زیبایی‌ها جهان پس از ظهور»، «امید و آرزو و رؤیای ایران قوی»، «انتقال ارزش‌های دینی و ملی»، «معرفی قهرمان‌های دینی، بومی و ملی» و «ترویج روحیه پهلوانی و رفتار قهرمانانه» را از طریق این قالب و از سنین کودکی به بچه‌ها منتقل کند.

این رویداد داوران خود را به شرح زیر معرفی کرد:

غلامرضا بکتاش

بکتاش شاعر کودک و نوجوان است دارای مدرک تحصیلی کارشناس‌ارشد ادبیات فارسی است. وی دارنده بیش از ۴۰ عنوان مجموعه شعر کودک و نوجوان است و برگزیده ده‌ها کنگره ادبی ملی و بین‌المللی است.

محسن رضوانی

رضوانی فعال حوزه نشر کتاب کودک در جهان عرب است و دکتری زبان و ادبیات فارسی دارد. وی هم‌اکنون نیز دانشجوی دکتری مطالعات ترجمه عربی است. رضوانی نویسنده، شاعر و مدرس دانشگاه در حوزه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان است و مترجم بیش از ۱۰ عنوان کتاب کودک از فارسی به عربی و برعکس است.

کمال شفیعی

شفیعی شاعر و نویسنده حوزه کودک و نوجوان است و دارای مدرک تحصیلی کارشناس‌ارشد روانشناسی بالینی است. وی بیش از ۱۵ عنوان کتاب چاپ‌شده دارد و فعال و پژوهشگر حوزه ادبیات است.

حسنا افشاری

افشاری یکی از فعالان و پژوهشگران حوزه کودک و رسانه است که در رشته روانشناسی کودک کارشناسی‌ارشد دارد و روانشناس و درمانگر کودک است.

فراخوان ملی گهواره با موضوع لالایی به‌واسطه دوره‌های آموزشی خود منجر به تولید لالایی‌هایی با موضوعات گوناگون خواهد شد که پس از فرآوری این تولیدات در قالب‌های گوناگون، آنها را به دست جامعه مخاطب خود یعنی مادران و کودکان می‌رساند. آثار تولیدی در قالب‌های گوناگون پادکست، کتاب یا نماهنگ منتشر می‌شوند. همچنین قرار است تا نرم‌افزاری تولید شود که لالایی‌های تولیدی در آن در دسترس مخاطبان قرار گیرد.

فراخوان ملی گهواره در دو بخش «جمع‌آوری و ارسال لالایی‌های اقلیمی» و «سرایش لالایی» با محورهای موضوعی گفته‌شده منتشر شد. همچنین این رویداد یک بخش ویژه هم داشت که به جمع‌آوری و بازآفرینی لالایی مادران شهدا پرداخت.

اختتامیه اولین فراخوان ملی لالایی با عنوان «گهواره» ۲۷ آبان‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن مهر حوزه هنری برگزار می‌شود.

کد خبر 5939248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha