سجاد محمد اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر از پایان رفع پروژه تداخلات اراضی کشاورزی در امور اراضی شهرستان تویسرکان خبر داد و افزود: تعداد ۱۳۰ پلاک شهرستان تویسرکان رفع تداخل اراضی شده و این مسئله به عنوان یک امر مهم برای کشاورزان این شهرستان بوده است.
وی یادآور شد: از آنجا که در سالهای گذشته خیلی از اراضی که کشاورزان ادعا داشتند زمین زارعی بوده توسط دولت سند گرفته شده است و با اجرایی شدن رفع تداخلات، این اراضی که دارای سابقه کشت با توجه به عکسهای هوایی بودند به کشاورزان برگشت خورده است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان تویسرکان تصریح کرد: در مرحله بعد با کاداستر اراضی که توسط سازمان ثبت اسناد و املاک انجام خواهد شد، کشاورزان دارای سند رسمی و تک برگ برای اراضی مورد کشت خود خواهند شد.
وی تصریح کرد: با این روند، کشاورزان به راحتی میتوانند تسهیلات دریافت کنند و قدم بسیار مؤثری در راستای توسعه تولید در بخش کشاورزی در این شهرستان خواهد بود.
محمد اصغری در ادامه ب بیان اینکه ثبت جهانی گردوی تویسرکان در سازمان فائو و خواروبار جهانی بهترین خبر مسرت بخش برای کشاورزان این شهرستان بوده است افزود: این اقدام، قدم بسیار مبارک و مؤثری در راستای معرفی گردوی تویسرکان به عنوان یک محصول جهانی و یک برند در محصول کشاورزی این شهرستان است.
وی خاطرنشان کرد: ثبت جهانی گردوی تویسرکان باعث جذب گردشگر، معرفی این شهرستان به صورت بهتر و صادرات گردوی تویسرکان در بازار جهانی خواهد بود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان تویسرکان تشریح کرد: با توجه به چالشهای رطوبتی و کمبود آب شهرستان تویسرکان در تولید و کشت محصول گیاه کلزا به عنوان یک گیاه کم آب بر، موفق بوده است.
وی با اشاره به اینکه گیاهان روغنی جز گیاهان استراتژیک هستند، اضافه کرد: کلزا به عنوان یک گیاه مناسب برای تناوب گندم و جو مدنظر است، از سویی از لحاظ کنترل رشد علفهای هرز میتوان از آن نام برد.
محمد اصغری ادامه داد: میزان کشت کلزا در شهرستان تویسرکان در سال گذشته ۲۸۵ هکتار بوده که با توجه به تلاش کشاورزان و برگزاری کلاسهای ترویجی و پوششی این سطح کشت به ۶۴۵ هکتار افزایش پیدا کرده است.
محمد اصغری یادآور شد: بیشترین سطح کلزای کشت شده در استان همدان به شهرستان تویسرکان اختصاص دارد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه آب و خاک پیگیری ۴۵ میلیارد تومان اعتبار درحال انجام است که این اعتبار به بخش آب، انتقال و لایه روبی قنوات اختصاص پیدا کرده است و درحال تکمیل پروندهها هستیم که با این کار راندمان آب در بخش تولید بالا خواهد رفت.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان تویسرکان در پایان گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات خشکسالی به کشاورزان این شهرستان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: همچنین بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به عنوان تسهیلات مشاغل خانگی به بانکهای عامل معرفی و حدود یک میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده است.
نظر شما