پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۸

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

کهگیلویه و بویراحمد در شمار استان های حادثه خیز قرار دارد

کهگیلویه و بویراحمد در شمار استان های حادثه خیز قرار دارد

یاسوج_ مدیر کل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان ما در شمار استان‌های حادثه خیز کشور قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکروز ظهر چهارشنبه در بازدید از مرکز پاسخگویی اتفاقات و حوادث شرکت برق استان افزود: باید آمادگی و پاسخگویی به موقع در بحران‌های طبیعی مانند سیل، زلزله و حوادث در سطح استان ارتقا یافته تا شاهد کاهش خسارت‌ها باشیم.

نیکروز با تاکید بر اهمیت پیشگیری و مقابله با عوامل اولیه بحران زا تصریح کرد: در بسیاری از بحران‌ها و چالش‌ها نمود مردمی مؤثر و کارساز بوده و باید توجه بیشتری به این مؤلفه شود.

نیکروز یکی از چالش‌های بروز حوادث طبیعی را بحث توزیع عادلانه امکانات و به کارگیری تجهیزات دانست و اظهار کرد: دستگاه‌های خدمات رسان به این مسئله توجه ویژه‌ای کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: با توجه به فصل بارش‌ها، دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی آمادگی برای مواجه با شرایط مختلف را افزایش دهند.

کد خبر 5940093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha