به گزارش خبرنگار مهر، پروانه رضاقلیزاده پیش از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این کارگاه با هدف تحلیل و بررسی کتاب «شناخت و تربیت» با تألیف محمود تلخابی برگزار شد.
وی با اشاره به وجود ۱۰۰ هزار نسخه کتاب در کتابخانه مرکزی و بیش از یک میلیون نسخه کتاب در کتابخانههای استان تصریح کرد: کتابخانهها صرفاً سالن مطالعه و یا منابع کتاب نبوده بلکه یک پایگاه ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی بوده و کتابدارها مهمترین عنصر این پایگاه هستند که باید ارتباط و تعامل خود را با اعضای کتابخانهها ارتقا دهند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل گفت: بیش از ۶۰ هزار نفر در کتابخانههای استان عضو هستند و مهارت تعامل و شناخت روحیات هر گروه سنی و شناخت نیازهای افراد جامعه برای ما و کتابداران برای ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی اهمیت بسیاری دارد.
رضاقلیزاده به نقش کتاب در ارتقای آگاهی اشاره کرد و افزود: کتاب به مثابه موجود زندهای است که افکار و اطلاعات نویسنده را به خواننده منتقل میکند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: خدمات مرجع مجازی کتابخانههای عمومی با داشتن مقالات مورد نیاز در اختیار دانشجویان و دانشگاهیان است و در این ارتباط نیز ما از کارهای گروهی و پژوهشی استقبال میکنیم.
در این کارگاه استاد دانشگاه و مدیر گروه روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی نیز بر ارتباط سازمانی در پیشبرد اهداف تاکید کرد و ادامه داد: سر و کار داشتن با کتاب و کتابخوانی محرک بزرگی برای سیستم عصبی بوده و نیم ساعت مطالعه معادل هشت ساعت کار فیزیکی است.
اکبر عطادخت کتاب درمانی را از دسترسترین اقدامات درمانی رواندرمانگرها دانست و بیان کرد: نتایج تحقیقات نشان میدهد مطالعه و ارتباط با کتاب و کتابخوانی بر پویایی سیستم عصبی نقش مؤثری داشته و میتواند در پیشگیری از بیماریهای مزمن تأثیرگذار باشد.
نظر شما