به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه، اظهار کرد: این بیمارستان با پیشرفت ۲۰ درصدی با تدبیر دولت برای تکمیل اعتبار خواهد شد.
وی افزود: تأمین اعتبار پروژه بیمارستانی در دوم سفر استانی رئیس جمهور به کرمانشاه لحاظ خواهد شد که در جریان پیگیریها برای تأمین اعتبار برای تکمیل بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی از از طریق مولد سازی و فروش املاک مازاد نیز یکی دیگر از راههای تأمین اعتبار خواهد بود.
معاون اجرایی رئیسجمهور در ادامه به تأمین بخش دیگر اعتبارات بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی کرمانشاه از طریق جذب سرمایهگذار اشاره و تصریح کرد: با توجه به سرعت پایین این پروژه تأمین اعتبار از طریق منابع مختلف مورد نظر است.
منصوری خاطر نشان کرد: استان کرمانشاه به لحاظ شاخص کل در وضعیت متوسطی قرار داشته اما حق مردم باید بیشتر از این میزان باشد که با تکمیل پروژههای درمانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی کرمانشاه تاکید و عنوان کرد: این پروژه برای تکمیل ساختمان و تجهیزات کامل حدود پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که از این اعتبار حدود ۲ میلیارد تومان برای تکمیل کامل ساختمان برآورد شده است.
معاون اجرایی رئیسجمهور به تأمین اعتبارات از راههای مختلف برای تکمیل پروژه بیمارستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تأمین اعتبارات از طریق تأمین منابع عمومی و برنامه و بودجه کشور، جذب سرمایهگذار بخش خصوصی و مولد سازی انجام میگیرد که در این روند مولدسازی با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.
منصوری در ادامه به بازدید از پروژههای مهم استان کرمانشاه و اجرا مصوبات سفر رئیس جمهوری نیز اشاره و اضافه کرد: بسیاری از پروژههای مصوب شده در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه در حال حاضر فعال بوده که از مجموع مصوبات در دور اول سفرها هفت هزار میلیارد تومان منابع مالی وارد استان شده است.
وی بیان کرد: در پی تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه با اثرات خوبی که به همراه داشت بسیاری از کارگاهها و پروژه فعال شدند.
تکمیل پروژه راه آهن کرمانشاه به خسروی نیازمند ۱۵,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار
معاون اجرایی رئیسجمهور با تاکید بر تکمیل راه آهن کرمانشاه، یادآور شد: راه آهن کرمانشاه تکمیل کننده کریدور شرق و غربی است که ۲ فاز در سالهای قبل پیگیری و افتتاح شده است اما به دلیل وجود نواقص و افتتاح آن پیش از تکمیل کامل در حال حاضر به اعتبار یک هزار میلیارد تومانی برای آن نیازمند خواهیم بود.
منصوری همچنین به عدم رعایت مسائل فنی و استاندارد در برخی از نقاط ریلی خط راه آهن کرمانشاه تاکید کرد و افزود: با توجه به وجود این نواقص در برخی از نقاط سرعت قطار با کاهش روبرو بوده و در ادامه آن شاهد کاهش استقبال از قطار هستیم.
وی به لزوم تکمیل سریعتر در برخی از نقاط خط ریلی قطار کرمانشاه اشاره و مطرح کرد: با تزریق منابع تکمیل راه آهن کرمانشاه به مرز خسروی نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا به لحاظ حمل بار و حمل مسافر این خط ریلی نیز وارد شبکه شود.
معاون اجرایی رئیسجمهور به فعالیت مرز خسروی در ایام اربعین، ادامه داد: با توجه به مسائل حمل و نقلی در ایام اربعین و میزبانی استان کرمانشاه از زائران تکمیل راه آهن مرز خسروی در اولویت قرار داشته بنابراین تکمیل کریدور خطوط ریلی از همه جهت بسیار اهمیت دارد.
منصوری اضافه کرد: تکمیل پروژه راه آهن کرمانشاه تا مرز خسروی ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با فازبندی صورت گرفته در فاز اول خط ریلی از کرمانشاه تا شهرستان اسلام آباد غرب به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی در پایان به اولویت داشتن اصل پروژه راه آهن کرمانشاه برای کشور، تاکید کرد: بخشی از اعتبار مورد نیاز برای تکمیل خط ریلی در شهرستان اسلام آباد غرب از رئیس جمهور انجام خواهد گرفت دنبال خواهد شد.
نظر شما