سید حمزه محقق در گفت وگو با خبرنگار مهر افزود: سد سرپری یک فرصت مناسب برای ایجاد یک منطقه تفریحی و گردشگری برای شهروندان است.
وی با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی و روان آبهای زیاد در شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: هم خاک حاصلخیز و هم آب بی نظیر باعث شده که ذخیره آب به وسیله سد سازی نیاز حیاتی این شهرستان شود.
فرماندار شهرستان کهگیلویه با قدردانی از زحمات پیمانکار این پروژه جهت کار و فعالیت شبانه روزی این سد، گفت: این سد از سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد که تا سال ۱۴۰۱، تنها ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در یکسال گذشته افزون بر ۲۲ درصد پیشرفت داشته است.
وی با بیان اینکه با اجرای این پروژه بیش از ۴۰۰ هکتار از زمینهای دیم حومه غربی، آبی خواهد شد خاطر نشان کرد: امیدوارم هر چه سریعتر این طرح به بهرهبرداری برسد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید که، جمعی از مسؤولین شهرستانی هم حضور داشتند فرماندار کهگیلویه با دعوت از دهیار و معارضین جاده اتصالی شهر دهدشت به روستاهای حومه غربی خواست: با توجه به پیشنهاد پیمانکار و ضرورت ایجاد یک میدان برای جلوگیری از خطرات احتمالی تصادفات در کنار ورودی جاده دو روستای چاه بردی و سرپری و ایجاد یک کار عام المنفعه همانند گذشته برای ایجاد سد سرپری همکاری لازم را داشته باشند.
نظر شما