حاکمیت سایبری در خارج از کشور-۴۲۹

گستره قانون برچسب زنی امنیت سایبری اروپا وسیع‌تر می شود

گستره قانون برچسب زنی امنیت سایبری اروپا وسیع‌تر می شود

اتحادیه اروپا تصمیم دارد گستره قوانین برچسب زنی امنیت سایبری را بیشتر کند و به این ترتیب نه تنها آمازون، گوگل و مایکروسافت، بلکه بانک ها و خطوط هواپیمایی نیز مشمول این قانون می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اقدام اتحادیه اروپا برای ایجاد چنین سیستمی در حالی انجام می شود که شرکت های بزرگ فناوری در پی دستیابی به بازار ابر رایانشی دولت ها هستند تا بتوانند در سال های آینده رشد کنند. از سوی دیگر شکوفایی هوش مصنوعی پس از موفقیت چت جی پی تی نیز ممکن است تقاضا برای سرویس های ابررایانشی را افزایش دهد.

جدیدترین پیشنهاد آژانس امنیت سایبری اروپا ENISA مربوط به طرح مجوزدهی این منطقه(EUCS) است امنیت سایبری سرویس های ابر رایانشی را تضمین و تعیین می کند دولت ها و شرکت ها در این منطقه چگونه یک فروشنده برای کسب و کارشان انتخاب کنند.

این سند مفاد کلیدی مندرج در پیش‌نویس‌های قبلی را حفظ می‌کند، مانند الزامی که غول‌های فناوری آمریکایی را وادار می کند تا یک سرمایه گذاری مشترک با شرکتی اروپایی ایجاد کنند تا بتوانند برای دریافت برچسب امنیت سایبری این اتحادیه واجد شرایط شوند.

طبق یکی دیگر از بخش های این قانون، سرویس های ابررایانشی باید در اروپا نگهداری شوند و فعالیت کنند. همچنین تمام داده های مشتریان سرویس های ابر رایانشی باید در اروپا ذخیره و پردازش شود و در خصوص سرویس های مذکور قانون این منطقه باید بر قوانین خارج از آن اولویت یابد.

این الزامات باید با بالاترین سطوح امنیتی اجرا شوند. در این خصوص ۴ سطح امنیتی در نظر گرفته شده است. جدیدترین پیش نویس امکان گسترش این الزامات سختگیرانه را تا سومین سطح امنیتی تعیین کرده است.

کشورهای اتحادیه اروپا هم اکنون مشغول بررسی جدیدترین پیش نویس این قوانین هستند و کمیسیون این منطقه طرح نهایی را به کار خواهد گرفت. یک گروه لابی گری فناوری معتقد است گسترده تر کردن حوزه این قانون روی طیف وسیع تری از صنایع تاثیر می گذارد.

کد خبر 5948395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha