به گزارش خبرنگار مهر، مدرس این کارگاه آموزشی ظهر شنبه در کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی اسلامی اظهار کرد: مهارتهای زندگی مجموعهای از تواناییهاست که قدرت سازگاری و رفتار مثبت و کارآمد را افزایش داده و موجب میشود افراد مسوولیتهای مربوط به نقش اجتماعی خود را بپذیرند و بدون صدمه زدن به خود و دیگران با چالشها و مشکلات زندگی مواجه شده و انتخابها و رفتارهای سالمی در سرتاسر زندگی داشته باشند.
حجتالاسلام محمد سلطانی بیان کرد: توانایی برقراری ارتباط درست «مهارت» است و هیچ فردی با مهارت متولد نمیشود؛ بلکه افراد در دوران زندگی به تدریج مهارت را میآموزند.
وی با یادآوری اینکه افرادی موفقتر هستند که بتوانند مهارتها کسب کنند و کمبودهای خود در را در این زمینه بهتر بشناسند و در راستای رفع آنها و یادگیری روشهای بهتر اقدام کنند، افزود: مفهوم ارتباط، اجزای ارتباط روشهای برقراری ارتباط مؤثر و موانع ارتباط به همراه تکنیکهای لازم ارتباط، از مباحثی است که باید با جدیت مورد ارزیابی و آموزش قرار بگیرد.
استاد کارگاههای آموزشی عنوان کرد: آموزههای اسلامی بر آن است تا مهارتهایی را به انسان بیاموزد که با آن خود را به کمال برساند و نواقص و عیوب را از خود برطرف کند.
سلطانی یادآور شد: البته برخی از مهارتها در زندگی انسانی بسیار مهم و اساسی است و باید انسان بیشتر به آنها توجه کند و در کسب و تحصیل آنها بکوشد زیرا این مهارتها موجب میشود تا زندگی انسان آسانتر و بهتر باشد و بهتر بتواند به اهداف و مقاصد خود دست پیدا کند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران نیز در این کارگاه آموزشی گفت: در این کارگاه تلاش شد اراده دینی شرکت کنندگان تقویت شود تا زندگی آنها رنگ و بوی الهی به خود بگیرد و بنیان خانواده مستحکم بماند.
حجتالاسلام مهدی دهقانی افزود: سستی و ریزش استحکام خانوادهها میتواند ناشی از توجه به فرهنگ وارداتی غربی و اثرات مخرب و تأثیرگذار فضای مجازی باشد.
این کارگاه با حضور کارشناسان فرهنگی و آموزشی ادارات و عموم مردم در راستای کسب مهارتهای فردی و اجتماعی، توانمندسازی و پرورش نیروهای کارآمد در مواجه با مشکلات و نارساییهای زندگی برای حرکت به سمت توسعه پایدار برگزار شد تا نسبت به فراگیری آموزشها و کسب مهارتهای تخصصی زندگی اقدام مؤثر انجام شود.
نظر شما