به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در ابتدای این جلسه مباحثی همچون مدیریت تأمین توزیع، مصرف و مدیریت بحران و اقدامات انجامشده توسط شرکتها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در حاشیه این نشست مدیرعامل آبفای استان تهران ضمن اشاره به تشکیل سه قرارگاه تأمین، توزیع و مصرف افزود: رژیم خشکسالی در استان تهران تغییر کرده است و ما در ۵۰ سال گذشته ۲ سال خشکسالی داشتیم چند سال ترسالی، ولی در امسال ما سومین سال خشکسالی را پشت سر گذاشتیم و هر ساله با منابع آبی کمتری مواجه شدیم اما اقداماتی را انجام دادیم که این تنش به مردم منتقل نشود.
محسن اردکانی ادامه داد: ما سه قرارگاه آب در آبفای استان تشکیل دادیم و سه زیرکمیته قرارگاه تأمین توزیع و مصرف داریم. امسال اولویت با قرارگاه مدیریت مصرف و تقاضاست. مدیریت مصرف و تقاضا بخش عمدهای سهم مردم عزیز است که انشالله شهروندان با مصرف بهینه خادمان خودشان را در آبفای استان تهران به جهت گذر از تنش آبی یاری رسانند.
وی همچنین به برنامههای کوتاهمدت در بحث تأمین و توزیع به برنامههای بلندمدت انتقال آب از محل علاجبخشی سد لار و طرح خط انتقال جایگزین سد طالقان اشاره کرد و در خصوص بارشها در پاییز گفت: گرچه سازمان هواشناسی پیش بینی میشد که ما پاییز فرا نرمالی رو داشته باشیم اما تا به حال دربارش ها تقریباً ۲۶ در صد کاهش بارندگی نسبت به میانگین نرمال ۵۰ ساله گذشته داشتیم. ما همچنان سیاست انقباضی را پیش رو داریم و در این سیاست از مردم شریف تقاضا داریم که همچون گذشته ما را در زمینه تقاضا و مصرف یاری کنند.
در ادامه معاون بهرهبرداری آبفای استان تهران گفت: این قرارگاه به صورت کاملاً کارشناسی انجام میشود و ما وظیفه داریم که بتوانیم بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم. در این قرار گاه تصمیماتی گرفته میشود که ما بتوانیم خشکسالی را با کمترین اثر و کمترین ضرر و زیان در بخش آب شرب شهروندان بگذرانیم. خوشبختانه مصوباتی که در این قرار گاه داریم به صورت هر دو هفته یک بار پیگیری میشود و با توجه به روند عملیات و برنامهها و اجرای آنها توانستیم تابستان ۱۴۰۲ را با کمترین تنش بگذرانیم.
ما قرار گاه را با همان شدت ادامه میدهیم چون پیش بینی میکنیم در سال ۱۴۰۳ هم همچنان بارندگی زیادی نخواهیم داشت و برای اینکه تابستان سال ۱۴۰۳ هم بدون دغدغه برای شهروندان داشته باشیم تمامی بندهای قرار گاه را پیگیر هستیم.
خسروی ضمن قدردانی از شهروندان به جهت کاهش بیست میلیون متر مکعبی مصرف آب در شش ماهه ابتدای سال گفت: آبفا ضمن برخورد با مشترکین پر مصرف در مرحله اول اخطار در مرحله دوم قطع موقت و در مرحله سوم قطع مدت دار را در برنامه کاری خود دارد و همچنین با همکاری استانداری در خصوص مصرف اداراتی که مصارف بیشتر از حد مجاز دارند برخورد قاطع انجام میشود.
سپس مدیر عامل آبفای منطقه ۴ به خشکسالیهای پی در پی اخیر اشاره داشت و گفت: امروز در قرار گاه آبی سیاست بر این است که ما بتوانیم در زمینههای تأمین توزیع و مصرف سیاست درستی را اعمال کنیم و با توجه به شاخصهای هواشناسی متأسفانه ۲۶ درصد نسبت به دوره بلند مدت بارش کمتر داشتیم در نتیجه بیشترین سیاست این قرارگاه در شرکت آبفای استان تهران بر این است که ما بتوانیم در تأمین و توزیع به گونهای رفتار کنیم که میزان کاهشی که در بارش داشتیم را پوشش دهیم و بخش دیگر از شهروندان تقاضا داریم که مصرف بهینه را سرلوحه کار خود قرار دهند.
محمد تقی حسین زاده در ادامه گفت: با توجه به این خشکسالی ذخیره سدها به شدت پایین آمده یعنی کاهش میزان آب در مخازن کاملاً مشهود است بنابراین امیدواریم این بارشهای اخیر بر اساس آمارهای هواشناسی بیشتر شود و ذخایر سدها به حد قابل قبولی برسد تا آبفا مشکلی در ارتباط با تأمین و توزیع نداشته باشد. هر چند سیاستهای مصرف باید بر اساس آموزههای فرهنگی و دینی در بین عموم شهروندان نهادینه شود.
در پایان این نشست، توسط مدیر عامل آبفای استان از دانش آموز همیار آب منتخب در مدارس تحت پوشش آبفای منطقه ۴ که آموزشهای لازم در زمینه مدیریت مصرف را دیده بود قدردانی شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما