ابراهیم دانا در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وجود رویشگاههای طبیعی و نیز گونههای مختلف گیاهان دارویی در عرصههای طبیعی استان و از سوی دیگر با توجه به شرایط و محدودیت منابع آبی استان، توسعه کاشت گیاهان دارویی به دلیل کم آب بر بودن میتواند ضمن بهره وری در راندمان آبیاری و صرفه جویی در مصرف آب از عملکرد اقتصادی مطلوبی برخوردار باشد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: آموزش بهره برداران و کارشناسان و نیز ایجاد مزارع الگویی گیاهان دارویی در شناخت و ارتقا آگاهی کشاورزان بسیار مؤثر است.
وی افزود: در سال جاری از محل اعتبارات موافقتنامه استانی طرح حمایت از توسعه کشت گیاهان دارویی با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال ضمن ایجاد مزارع الگویی گیاهان دارویی در سطح ۲۴ هکتار در قالب مزارع گیاهان دارویی آویشن، نعنا فلفلی، رزماری، زنیان، بابونه، زیره سبز، رازیانه، بادام زمینی برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور بهره برداران در نقاط مختلف استان در دستور کار قرار گرفت.
دانا ادامه داد: توسعه و کشت گیاهان دارویی در قالب کشتهای قراردادی ونیز توسعه مراکز فرآوری محصولات گیاهان دارویی بهمنظور دسترسی مناسبتر تولیدکنندگان گیاهان دارویی به مراکز فروش از مهمترین برنامههای این حوزه معرفی کرد.
نظر شما