۷ آذر ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴

رییسی:

مقابله با آسیب‌های اجتماعی با رویه‌های گذشته امکان پذیر نیست

مقابله با آسیب‌های اجتماعی با رویه‌های گذشته امکان پذیر نیست

رییس جمهور با بیان اینکه رفع آسیب‌های اجتماعی با رویه‌های گذشته و اقدامات معمول امکان پذیر نیست بر ضرورت بازنگری در فرآیند تصمیم تا اقدام و عمل در این حوزه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی که عصر امروز سه‌شنبه برگزار شد، انگیزه دغدغه‌مندانه، شناخت مسیله و احصاء تخصصی و روشمند راهکارها را لازمه مقابله مؤثر با آسیب‌های اجتماعی دانست و بر نظارت ویژه بر چگونگی اجرای راهکارها به‌عنوان ضمانت اجرایی آنها تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه رفع آسیب‌های اجتماعی با رویه‌های گذشته و اقدامات معمول امکان پذیر نیست بر ضرورت بازنگری در فرآیند تصمیم تا اقدام و عمل در این حوزه تاکید و تصریح کرد: لازمه جبران عقب ماندگی‌های گذشته، حرکت تحولی توأم با کار جهشی و جهادی است.

رئیس جمهور همچنین وزیر کشور را مکلف کرد میزان اثربخشی و کارآمدی قوانین مربوط به مقابله با آسیب‌های اجتماعی را بررسی کند تا در صورت لزوم نسبت به اصلاح آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

رئیسی طرح نهضت سلامت اجتماعی در کشور را از جمله مهمترین برنامه‌های دولت در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بر شمرد و تحقق آن را نیازمند کار جهادی دانست.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی مقابله با آسیب‌های اجتماعی، بهره‌گیری از کارکرد و ظرفیت‌های کم نظیر مساجد را در راستای رفع آسیب‌های اجتماعی خواستار شد.

رئیسی همچنین با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی دارای سهم، نقش و مأموریت هستند و سیاست‌های نظام و دولت برای مقابله با این آسیب‌ها باید اولویت دستگاه‌های مذکور باشد، سازمان اجتماعی کشور را ملکف نمود که پیگیری جدی انجام وظایف دستگاه اجرایی را در رفع آسیب‌های اجتماعی از آنها مطالبه‌گری نماید.

کد خبر 5952727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
      0 0
      آسیب های اجتماعی با مشکلات اقتصادی و فرهنگی افزایش یافته و در همه امور تاثیر منفی می‌گذارد..و تعدد سازمان های تصمیم گیر ،هزینه بسیار و تاثیر ناچیزی دارند