به گزارش خبرگزاری مهر، عابدین خرّم در جلسه هماهنگی نمایشگاه رینوتکس افزود: برگزاری این نمایشگاه، گنجینه قابلتوجهی از تجربه زیستی تلاشگران استان در حوزه فناوری را فراهم کرده که باید قدر دانسته شود.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: درعینحال نقاط قوت و ضعف نمایشگاه باید آسیبشناسی شود تا بتوان این رویداد فناورانه و استارتاپی را باکیفیت بهتری برگزار کرد.
وی با تأکید بر لزوم تلاش دستهجمعی برای برگزاری بهتر نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۳ تبریز، مأموریت اصلی در برگزاری این رویداد فناورانه را زمینهسازی برای رشد و توسعه شرکتهای فناور و استارتاپی بخش خصوصی دانست.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: من به بخش خصوصی باور خاص دارم و معتقدم که پویایی اقتصاد به دست بخش خصوصی مقدور بوده و نمایشگاه رینوتکس نیز از این قاعده مستثنی نیست.
خرّم اضافه کرد: این اکوسیستم فناورانه در آینده جایگاه خاصی پیدا خواهد کرد و در صورت همافزایی میتواند بعد بینالمللی هم پیدا کند.
رینوتکس ۲۰۲۳ که یازدهمین دوره این نمایشگاه است امسال در ۱۲ زون (بخش) تخصصی - کاربردی و در بخشهای ایدههای (طرحهای جدید و خلاق) فناورانه، توسعه و تجاریسازی، فروش محصولات فناورانه و دانشبنیان، نیازمندیهای فناورانه و خدمات تجاریسازی و مشاوره در نمایشگاه بینالمللی تبریز برگزار خواهد شد.
در ۱۰ دوره قبلی این نمایشگاه از سال ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۱، حدود ۱۴ هزار طرح نوآورانه در نمایشگاه شرکت کردهاند که از این تعداد حدود ۶۰۴ مورد به امضا قرار داد منتهی شده و در واقع طرحهای منتخب، تجاری سازی شدند.
در طول برگزاری این نمایشگاه در ادوار قبلی، بیش از هشت هزار شغل از محل تجاری سازی ایدهها ایجاد شده و مبلغ ۶ هزار میلیارد ریال قرارداد داخلی با راه اندازی یک هزار و ۷۰۰ مورد کسب و کار تحقق یافته است.
نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۳ از ۱۴ تا ۱۷ آذر در تبریز برگزار میشود.
نظر شما