پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۸۲، ۱۴:۴۸

موزه ملي ايران برگزار مي كند

نمايش پيكرك هاي سفالي و سرديس هاي گلين براي نخستين بار

نمايش پيكرك هاي سفالي و سرديس هاي گلين براي نخستين بار

نخستين نمايشگاه "پيكرك هاي سفالين و سرديس هاي گلين ايران باستان " در موزه ملي ايران برپا شده است .

به گزارش خبرنگار فرهنگي "مهر" 150 قطعه سفالينه هاي بدست آمده از مناطق مختلف ايران ، كه در مخزن موزه ملي نگهداري مي شوند ، براي يك ماه به نمايش عمومي گذاشته شده اند .
قديمي ترين سفاليه مربوط به هزاره هفتم پيش از ميلاد و جديد ترين آن مربوط به هزاره اول پيش از ميلاد است .شاخص ترين اثر موجود در ميان اشياء به نمايش گذاشته شده ، مجسمه كوچكي است كه به " ونوس سراب " شهرت دارد و همه باستان شناسان جهان از وجود اين شيء در موزه ملي مطلع بوده و آنرا بخوبي مي شناسند .
اين مجسمه باستاني از تپه هاي سراب كرمانشاه بدست آمده  و از اشياء متعلق به موزه ملي ايران است كه در خزانه اين موزه نگهداري مي شود .
به گفته محمد رضا كارگر، مدير موزه ملي ايران برگزاري نمايشگاههاي اين چنيني ، راهكاري مناسب براي معرفي فرهنگ ، تمدن و پيشينه ايران زمين به ايرانيان است .
وي ، اين نمايشگاه بسيار منحصر بفرد معرفي كرد و گفت : جمع آوري اشياء باستاني ويژه  و به نمايش عمومي گذاشتن آنها ، مجموعه اي كامل و بي نظير را تشكيل داده كه براي نخستين بار در ايران ، يك جا جمع و امكان ديدار عمومي از آنها فراهم شده است .
كارگر يكي از اهداف ارزنده موزه ملي ايران و ساير موزه ها را به نمايش گذاشتن ، ذخيره هاي فرهنگي موجود در مخازن اعلام كرد و افزود : تمام تلاش خود را مي كنيم تا موزه ملي ايران معرفي شايسته، براي فرهنگ و تمدن ايران باشد .
نخستين نمايشگاه  پيكرك هاي گلين و سرديس هاي ايران باستان  تا  26 فروردين ماه در موزه ملي ايران ، واقع در خيابان امام خميني ، نبش سي تير ، آماده بازديد علاقمندان است .

 

کد خبر 59546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha