پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳

رییس کل دادگستری سمنان خبر داد؛

ختم رسیدگی در ۱۰ پرونده قضایی استان سمنان

ختم رسیدگی در ۱۰ پرونده قضایی استان سمنان

سمنان- رییس کل دادگستری استان سمنان گفت: صلح و سازش در یک پرونده ۸ میلیارد تومانی در سمنان منجر به ختم رسیدگی در ۱۰ پرونده قضایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان سمنان، محمد جعفر عبدالهی بیان کرد: همزمان با اجرای آزمایشی گام اول قانون جدید شورای حل اختلاف و در آستانه پویش به احترام حضرت زهرا (س) می‌بخشم اختلاف چند ساله طرفین در یک پرونده که منجر به مطالبه هشت میلیارد تومانی شده بود منتهی به سازش و در نهایت با رفع کدورت ۱۰ پرونده قضائی در سمنان مختومه شد. 

وی افزود: آبان ماه سال جاری استان سمنان به عنوان یکی از استان‌ها در اجرای آزمایشی گام اول قانون جدید شورای حل اختلاف انتخاب و در آستانه اجرای پویش به احترام حضرت زهرا (س) می‌بخشم با تلاش‌های شعبه چهار دادگاه عمومی حقوقی شهرستان سمنان اختلاف چند ساله طرفین منجر به سازش و حتی از طرح شکایات مرتبط بعدی جلوگیری شد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: از تمامی اصحاب پرونده‌هایی که در حصول صلح و سازش به منظور حفظ و تقویت احترام متقابل با یکدیگر، باعث می‌شوند سنت حسنه صلح و آشتی جایگزین کینه توزی و تخاصم شود قدردانی شده و یقیناً آسیب‌های اجتماعی کاهش نمی‌یابد مگر اینکه تمامی ارکان جامعه همراهی مناسب داشته باشند.

کد خبر 5956261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha