به گزارش خبرنگار مهر، کاظم فلاحی دوست بعدازظهر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: مجوز فعالیت داروخانه هلال احمر استان پس از ابلاغ مصوبه سفر دور دوم رئیس جمهور صادر و ساختمان آن در حال تکمیل بوده و بزودی افتتاح میشود.
فلاحی دوست بیان داشت: ساختمان مرکزی جمعیت هلال احمر نیز طی چند سال راکد مانده بود که در سال جاری، ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن اختصاص یافته و مناقصه آن نیز انجام شده است.
وی افزود: توسعه پایگاه امداد و نجات جادهای نیز یکی از مهمترین برنامههای جمعیت هلال احمر استان بوده و مجوز شش پایگاه سیار امداد و نجات در هلال احمر استان نیز اخذ و با توجه به کوهستانی بودن برخی مناطق این استان در حال پیگیری برای ۹ پایگاه سیار در مناطق مختلف استان به ویژه محورهای مواصلاتی جدید و مسیرهای پرتردد و حادثه خیر هستیم.
فلاحی دوست اظهار داشت: با اقدامات انجام گرفته در حوزه تقویت زیرساخت امدادی، کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست اخذ مجوز برای راه اندازی پستهای موقت در میان استانهای کشور را از یک سال گذشته تاکنون کسب کرده است.
وی افزود: تعداد پستهای موقت امداد و نجات استان نسبت به پیش از دولت سیزدهم ۷۵ درصد افزایش یافته و این پستهای موقت به منظور خدمات رسانی در کمترین زمان ممکن به حادثه دیدگان احتمالی در مناطق کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده است.
فلاحی دوست با بیان اینکه ۱۴ پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات هلال احمر در استان فعالیت دارد، گفت: ۲۰۰ امدادگر در این استان به درجه نجات گری ارتقا یافته و تعدادی از نجات گران نیز تا پایان سال جاری، شرکتی خواهند شد.
نظر شما