۱۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان:

انبار داری در مدارس استان سمنان ممنوع است

انبار داری در مدارس استان سمنان ممنوع است

میامی- مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، انبارداری در مدارس استان را ممنوع اعلام کرد و گفت: همه مدارس موظف به استفاده و یا اهدای لوازم غیرضروری خود به مدارس دیگر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال وزیری صبح چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش بخش کالپوش به میزبانی شهرداری رضوان با بیان اینکه اصل توسعه عدالت آموزشی توجه همه جانبه و عادلانه به همه دانش آموزان استان سمنان است، تاکید کرد: به رؤسای ادارات شهرستان‌های استان سمنان تاکید شده که انبار داری در مدارس ممنوع است و کسی حق ندارد میز و صندلی را برای روز مبادا انبار کند حتی اگر مدرسه‌ای به میز و صندلی نیاز ندارد، به مدرسه‌ای که نیاز دارد، اعطا کند و این سیاستی است که تلاش می‌کنیم دنبال شود.

وی با اشاره به تفاهم‌های خواهر خواندگی و برادر خواندگی بین مدارس استان سمنان، افزود: اگر مدرسه‌ای بنیه علمی و همچنین مالی دارد باید به مدارس دیگر که ندارند، کمک کند زیرا عقیده داریم عصر انحصار طلبی که هر کس هر چیزی را برای خودش انبار کند، تمام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه اعضای شورای آموزش و پرورش باید به مدارس کمک کنند، گفت: شهرداری اگر فرش و یا تجهیزاتی دارد باید به خوابگاه مدرسه کمک کند تا بچه‌های خود همین مردم از آن بهره مند شوند این وظیفه شهرداری‌ها است.

وزیری با بیان اینکه شهرداری‌ها باید به کمک مدارسی بیایند که برای مثال سرویس مدرسه ندارند، گفت: بودجه فرهنگی، اختصاص سرانه فرهنگی شهرداری، بودجه عوارض ساختمانی و … توسط شهرداری‌ها پرداخت نمی‌شود در صورتی که شهرداری‌ها باید به وظیفه شأن عمل کنند.

وی با بیان اینکه شهرداری معاونت فرهنگی دارد، افزود: اگر شهرداری وظیفه خودش را در بعد فرهنگی دنبال کند کجا باید کار فرهنگی کند؟ چه کسی باید کمک کند؟ علوم پزشکی باید بپذیرد که سلامت دانش آموزان را کنترل کرده و به ما کمک کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه در اغتشاشات سال قبل انگشت اتهام به سوی آموزش و پرورش گرفته شد، گفت: این در حالی است که ۱۲ درصد از وقت دانش آموزان در اختیار آموزش و پرورش است و ۸۸ درصد دیگر در دست خانواده‌ها و نهادهای فرهنگی، لذا باید پرسید نقش این نهادهای دیگر چه می‌شود؟

وزیری با بیان اینکه آموزش و پرورش به نسبت ۱۲ درصدی که در اختیار دارد، وظیفه خود را ادا می‌کند اما دستگاه‌های دیگر هم باید پای کار فرهنگی این کشور باشند، تاکید کرد: در اندونزی خانه‌های مردم مخروبه است اما مدارس مدرن، چرا نیابد به این نقطه برسیم که مدرسه بهترین مکان باشد؟

وی افزود: در یک مدرسه ما به واسطه فقدان دستگاه فتوکپی، معلم باید سوالات را دیکته کرده تا دانش آموزان ابتدا سوال را بنویسند و سپس جواب آن را بدهند در صورتی که شهرداری دستگاه فتوکپی خود را می‌تواند به مدرسه بدهد تا امتحانات را برگزار کنند لذا این توقع و مطالبه جدی ما است.

کد خبر 5959227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha