رامین الماسی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حاشیهنشینی و سکونتگاههای غیررسمی به یک باره ایجاد نشده و بخشی به دلیل عدم توجه به ساختارهای درست شهری است، اظهار کرد: وقتی نیازهای مردم به صورت دقیق مورد توجه قرار نگیرد در جاهایی ظهور و بروز پیدا میکند و این اتفاق در سکونتگاههای غیررسمی رخ داده است.
وی افزود: امروز در کرمانشاه با مناطقی مواجه هستیم که به صورت غیررسمی ایجاد میشوند و درخواست دارند به شهر الحاق شوند و گاهی نیز الحاق شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه تصریح کرد: نیاز امروز مردم به مسکن باید پاسخ درخور داشته باشد که در این صورت بخشی از مشکلات حاشیهنشینی رفع میشود و باید برای افراد ساکن در این مناطق نیز چارهاندیشی شود و دولت باید بسترساز رفع این مشکلات باشد.
الماسی با بیان اینکه شهرک کرناچی جزو مناطق حاشیهای است که به شهر الحاق شده اما جزو مناطق فرسوده و ناکارآمد نیست، گفت: در تلاش هستیم این شهرک به همراه چهار منطقه دیگر را جزو مناطق فرسوده و ناکارآمد تعریف کنیم که در این صورت با قیر رایگان میتوان معابر آن را آسفالت و از دیگر مزایای آن استفاده کرد.
وی افزود: با قراردادن این مناطق جزو مناطق حاشیه و ناکارآمد سیاستهای شهرسازانه در آنها اجرا و املاک محدوده ارزشمند میشوند، افزود: با این اقدام مالکان میتوانند از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف پروانه برای بازسازی استفاده کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه بیان کرد: یک هزار و ۲۶۰ هکتار محدوده بافت فرسوده در شهر کرمانشاه وجود دارد که ۳۰۰ هکتار آن بافت تاریخی است و مابقی به علاوه محدودههای جدید از مشوقهای شهرسازانه از جمله تراکم برخوردار میشوند و ۲ طبقه تراکم تشویقی دریافت میکنند.
الماسی با بیان اینکه سیاست امروز این است که تمام جوانب شهری شامل حاشیه و بافت فرسوده مرکز شهر با هم رشد کنند، گفت: سیاست تشویقی شهرسازانه تاکنون اجرا نشده و برای اجرای آن شهرداری نقش تأثیرگذاری دارد.
وی ادامه داد: ایجاد معبر شرقی غربی شهر کرمانشاه توسط شهرداری در حال اجرا است که میتواند بخشهایی از مناطق حاشیهای را به هم متصل کند و عبور و مرور انجام شود، از طرفی ۲ هزار تن قیر برای این محدوده دریافت و اراضی اطراف نیز تملک شده است.
نظر شما