به گزارش خبرگزاری مهر، واقف بهروزی روز دوشنبه در مراسمی به مناسبت روز دانشجو که در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد، اظهار کرد: همچنین ۴۰ هزار میلیارد ریال منابع مالی برای نوسازی و توسعه ماشین سازی و ریخته گری نیاز است که اگر این املاک بدون استفاده با استفاده از روشهای مولدسازی ارزش افزوده ایجاد کند، بیش از این رقم منابع مالی، به دست خواهد آمد و به راحتی میتوان هم ماشین آلات و تجهیزات را نوسازی کرد و هم قدرت رقابتی برای فروش را بیشتر کرد.
وی افزود: کارخانه ماشین سازی تبریز در حال حاضر تحت مدیریت دولت است اما این روند نمیتواند به این شکل ادامه یابد زیرا که زیانهای انباشته روز به روز بیشتر خواهد شد.
بهروزی ادامه داد: ماشین سازی تبریز ۸۶ هزار مترمربع در یکی از مناطق برخوردار تبریز ساختمان و زمین بلااستفاده دارد که ۲۰ سال است بلاتکلیف مانده و ارادهای هم برای ساماندهی این املاک وجود ندارد و این نشانگر مشکل مدیریتی است.
وی با بیان اینکه دولت به عنوان بنگاه دار اقتصادی نباید رقیب بخش خصوصی باشد، گفت: تجربه ثابت کرده که دولت بنگاه دار خوبی نیست و بنگاههای اقتصادی باید به بخش خصوصی واگذار شود البته نحوه واگذاری کارخانه و شرکتها به بخش خصوصی بسیار مهم است و باید موجب پیشرفت اقتصادی شود.
نظر شما