پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۱۸

معاون اقتصادی وزیر کشور:

توسعه فارس با حضور دولت و مجلس در کنار بخش خصوصی میسر است

توسعه فارس با حضور دولت و مجلس در کنار بخش خصوصی میسر است

شیراز- معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: گام اول برای رفع مشکلات اساسی بخش خصوصی شنیدن چالش‌ها از زبان خود آنها است و در این مسیر دولت و مجلس باید در کنار بخش خصوصی باشند تا توسعه محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن کوشش‌تبار عصر چهارشنبه در دیدار با فعالان بخش خصوصی، کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه هدف این نشست دریافت دغدغه‌ها و چالش‌های فعالان بخش خصوصی جهت انعکاس به دولت است، گفت: در اولین فرصت جهت رفع مشکلات اساسی بخش خصوصی استان فارس برنامه‌ریزی صورت خواهد گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: توسعه مفهومی نیست که بتوان برای آن یک مسؤول یا متولی مشخص کرد و وظیفه دولت، بخش خصوصی و مجلس است که در مسیر توسعه استان گام بردارند.

کوشش‌تبار گفت: این وزارتخانه با هدف حکمرانی مطلوب و به کمک معاونت‌های تخصصی در راستای هماهنگ‌سازی سیاست‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی گام‌های اساسی برداشته است و این تلاش‌ها تا حصول نتایج دلخواه ادامه خواهد یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در پایان ضمن اعلام رضایت از عملکرد مدیران استان فارس در حوزه اقتصادی به خصوص هماهنگی مجموعه اداری با بخش خصوصی گفت: شاخص‌های ارزیابی عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، نشانگر وضعیت خوب استان فارس از حیث تعامل میان بخش دولتی و خصوصی و حمایت از واحدهای تولیدی است.

کد خبر 5966366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha