خسرو کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: کانون سیل سال گذشته شهرستان بن و روستای بارده بود.
وی افزود: به همین دلیل اعتبارات به سمت شهرستان بن هدایت شد، سرجمع اعتبارات عمرانی از محل ماده ۱۷ مبلغ ۲۴۰ میلیارد ریال در قالب ۲۳ پروژه در بخشهای مختلف و تسهیلات بود که در بخشهای سیلزده هزینه میشود.
مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در زمینه تسهیلات بخش سیل، در حوزه کشاورزی به ۷۰۰ خانوار ۱۸۰ میلیارد ریال، در حوزه خشکسالی به ۱۶۸ خانوار ۳۵ میلیارد ریال و در حوزه تسهیلات معیشتی به ۴۶۳ خانوار که ۳۱۸ خانوار آن در روستای بارده ساکن هستند ۱۳۹ میلیارد ریال پرداخت شده است.
کیانی عنوان کرد: کمکهای بلاعوض و مردمی در بخشهای مسکن، کشاورزی و معیشتی به مناطق سیل زده نیز ۲۲۰ میلیارد ریال بود، همچنین از محل صندوق بیمه حوادث نیز ۲۷۴ خانوار ثبت سیستم شدند که فرایند پرداخت در دست اقدام است.
وی خاطرنشان کرد: سرجمع یک هزار و ۴۶۷ میلیارد ریال تسهیلات به علاوه ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار تملک به مناطق سیلزده در شهرستان بن اختصاص داده شد.
مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: امسال اجرای ۱۲ پروژه اولویتدار در شهرستان بن پیشبینی شده است، اعتبار مورد نیاز برای انجام این طرحها ۱۵۰ میلیارد ریال است که از محل ماده ۱۷ تأمین میشود.
کیانی بیان کرد: از ۲۰ دستگاه تیغه برفروبی که در سطح چهارمحال و بختیاری توزیع شده است چهار دستگاه به شهرستان بن اختصاص داده شد که دو مورد سهم منطقه شهری و دو مورد سهم منطقه روستایی شد.
وی تاکید کرد: تنها شهرستانی که علاوه بر شهرهای آن به روستاها نیز تیغه برف روب تخصیص داده شد شهرستان بن بود.
مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: انتظار میرود واگذاری سالن چند منظوره شهر بن از سوی ادارهکل راه و شهرسازی استان انجام شود تا اعتبارات ویژه مورد نیاز جهت تکمیل آن جذب شود.
نظر شما