به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل ظهر دوشنبه در همایش گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه که در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: یکی از ثمرات وحدت حوزه و دانشگاه هم افزایی این دو مجموعه عملی در کشور است و در جهت تحقق این امر باید برنامه ریزی کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: باید نکات هر یک از فرهنگها در حوزه و دانشگاه به رسمیت شناخته شود و باید به این موضوع توجه داشت که از تجربیات دیگران باید استفاده کرد و لزومی ندارد راهی که دیگران رفتهاند را دوباره تجربه کنیم.
زلفی گل عنوان کرد: بزرگترین سرمایه انسان عمر است و به همین دلیل باید از این سرمایه حداکثر بهره برداری صورت گیرد و باید از گذشتگان درس گرفت و عمر آدمی نباید در مسیری که طی شده، صرف شود.
وی ادامه داد: دانشگاهیان و حوزویان باید از تجربههای علمی همدیگر استفاده کنند که یکی از دلایل ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه نیز همین امر است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رسالت خطیری در زمینه تحقق وحدت این دو نهاد علمی بر عهده دارد و در این راستا باید راهبرد و راهکارهای لازم را پیش بینی و در جهت وضع قانون مناسب اقدام کند.
دنیای سلطه تلاش میکند تا علم و ایمان را در برابر هم قرار دهد
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دنیای سلطه تلاش میکند تا علم و ایمان را در برابر هم قرار دهد و به همین دلیل به دنبال ورود و نهادینه سازی علم سکولار در دانشگاهها است.
زلفی گل گفت: جمهوری اسلامی ایران معتقد است که علم و ایمان باید در کنار هم قرار بگیرد همانگونه که بر این امر باور دارد که دین و سیاست باید در کنار هم باشند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در آییننامه ارتقای اساتید حوزوی و دانشگاهی باید به تحقیقات مشترک علمی، تحقیقاتی و فرهنگی نگاه ویژهای شود.
وی با بیان اینکه باید به طرحهای تحقیقاتی مشترک بین حوزه و دانشگاه توجه ویژه ای صورت گیرد افزود: یکی از کارها و اقدامات تحقیقاتی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه باید این موضوع باشد که چه راهبردهایی را بهکار بگیرم که برنامه منسجم، قابل اجرا و ارزیابی در زمینه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه داشته باشیم.
وی بیان کرد: شهر مقدس قم ظرفیت بسیار بالایی برای تحقق وحدت بین حوزه و دانشگاه دارد و امید است با مشارکت حوزویان و دانشگاهیان که دو بال پرواز عالمان به شمار می ورند شاهد تقویت ارتباط میان این دو نهاد علمی باشیم.
نظر شما