به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه پانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری به همت سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برگزار شد این جشنواره که جامعترین رویداد علمی تخصصی در حوزه مدیریت شهری در ایران اسلامی است، دارای ۱۵ محور اصلی و یک محور ویژه است.
همچنین این جشنواره یک رقابت ملی است که ضمن ارج نهادن به پژوهشگر زمینه مشارکت ملی و منطقهای را فراهم میکند.
وزیری مشاور وزیر کشور در ابتدای این اختتامیه گفت: یکی از بزرگترین معماهای زندگی معمای جز و کل است یعنی اجزا چطور میتواند کل را بسازد و کل چگونه میتواند به اجزا معنا بدهد؟
وی افزود: آیا ۱۴۷۰ شهر و۳۸ هزار روستایی که دهیاری دارد، میتوانند ایران عزیزمان را به عنوان کلیت حفظ کنند؟ آیا این کارمندان و اجزا میتواند آن سازمان را بسازد؟
مشاور وزیر کشور ادامه داد: ما در مسائل مختلفی مثل آلودگی هوا، پسماند، زباله شهری، نخالههای ساختمانی، مسئله مسکن بعضاً با مداخلات مختلف به تشدید مسائل دامن زدیم و از راه حلهایی استفاده شده که به ضد خودش تبدیل شده است.
وزیری گفت: حکمرانی یعنی توزیع درست مسوولیت یعنی ما مسئولیت را طوری ترسیم کنیم که جزء و کل برقرار باشد و یکی از مسایل مختلف شهری مشخص نشدن مسوولیت بین مردم و شهرداری است.
وی بیان داشت: ما نیاز به اصلاح حکمرانی داریم. مدیریت شهری نیازمند توسعه زنجیره ارزش است.
مشاور وزیر کشور با بیان اینکه وزارت کشور آمادگی دارد بر زنجیره ارزش کار کند گفت: پانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری به دنبال تحقق ارتباط بین بدنه اجرایی و جامعه علمی است و زمینه خوبی برای اجرای طرحهای پژوهشی است.
به دنبال پژوهشگران و فناوران برتر هستیم
همچنین میثم مظفر، عضو شورای شهر و عضو شورای سیاست گذاری جشنواره پس از سلام و درود به مجاهدان غزه و تبریک هفته پژوهش اظهار کرد: امیدواریم که این جشنواره بتواند به اهداف از پیش تعیین شده خود برسد.
وی افزود: سندی که شورای اسلامی برای برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران تهیه کرده دال مرکزی تحقق عدالت شهری است و برنامههایی که ما باید دنبال کنیم باید کمک کند ما بتوانیم به تحقق عدالت شهری نزدیک شویم.
مظفر با تاکید بر اینکه این جشنواره با رویکرد عدالت شهری برگزار شده است. بیان داشت: ما وقتی از عدالت سخت میگوییم باید در سلسله مراتب بتوانیم این گزاره ها را تبدیل به راهبرد، برنامه،ج پروژه و ایدههای اجرایی کنیم. باید اجتماعی سازی این سیاستها را با کنشگران دنبال کنیم و یک همگرایی نظری داشته باشیم.
مظفر گفت: عدالت شهری به مثابه ایجاد فرصت رشد برابر برای همه شهروندان است اگر اقشاری در شهر داریم که اینها توان خواه هستند و نیازمند حمایت مضاعف هستند باید برای این هدف، ایده و برنامه داشته باشیم باید چگونه توانمند کنیم که فرصت بروز داشته باشند.
وی ادامه داد: هدف ما حفظ مصالح عمومی در برابر منافع خصوصی است، عدالت شهری یعنی حفظ حقوق آیندگان که نسلهای آتی را تشکیل میدهند ان شاالله بتوانیم شهر رت به یک محیط امن از نظر عدالت تبدیل کنیم.
نظر شما