به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «علی القحوم»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در سخنانی تاکید کرد که عملیات نیروهای مسلح یمن از همه سیستم های دفاعی آمریکا و اسراییل فراتر رفته و به آنها نفوذ می کند.
به گفته القحوم، عملیات نیروهای مسلح یمن موید اراده قوی برای حمایت از فلسطین و غزه بدون توجه به تهدیدات آمریکا و اسراییل است.
از سوی دیگر، انجمن صنایع غذایی رژیم صهیونیستی با صدور بیانیهای نسبت به کمبود برخی اقلام غذایی در پی حمله به کشتیهای صهیونیست در دریای سرخ خبر داد.
در این بیانیه که از سوی نشریه معاریو منتشر شده، آمده است: خطر کمبود مواد غذایی در شرایط اضطراری پس از اتفاقات دریای سرخ و در بحبوحه جنگ در غزه به شدت احساس میشود. ما خواستار آن هستیم که تلاشهایی صورت گیرد که تولید مواد غذایی در اسراییل به کمتر از ۷۵ درصد از نیاز داخلی نرسد.
این بیانیه میافزاید: عدم توجه به این نکته و اجرایی شدن این فرمان میتواند باعث کمبود شدید مواد غذایی در مواقع اضطراری و جنگ شود.
این بیانیه پس از آن منتشر میشود که علی رغم تشکیل ائتلاف دریایی به رهبری آمریکا، نیروهای مسلح یمن همچنان در حال توقیف کشتیهای وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ است.
گرچه رژیم صهیونیستی تلاش میکند اتفاقات رخ داده در دریای سرخ علیه کشتیهای مرتبط با این رژیم را بی اهمیت جلوه دهد، اما حقیقت این است که تل آویو آسیبهای بسیار سنگینی از حمله جنبش انصارالله یمن به کشتیهای منتسب به خود دیده است. هراس کشتیها از رساندن کالا به این رژیم و کمبود برخی کالاها یکی از این موارد است.
همچنین، نشریه آمریکایی نشنال اینترست روز دوشنبه در گزارشی با اذعان به قدرت موشکی نیروهای مسلح یمن نوشت: برخورداری صنعا از فناوری موشکهای ضد کشتی مشابه با فناوری که تنها ارتش چین از آن برخوردار است، میتواند معادلات نبرد را تغییر دهد.
نشنال اینترست نوشت: «در هفتههای اخیر، جنبش انصارالله در یمن کشتیهای تجاری در تنگه باب المندب و جنوب دریای سرخ را مورد حمله قرار دادهاند، با این هدف اعلام شده که از جریان کالا به اسراییل جلوگیری کنند و هزینه تجارت دریایی را برای کشورهای حامی لشکرکشی اسراییل به غزه افزایش دهند و این کارزاری که یمن علیه کشورهای حامی اسراییل به راه انداخته سبب بُهت و حیرت دستگاه اطلاعاتی آمریکا شده است.»
نشریه آمریکایی با هدف دست کم گرفتن توان موشکی نیروهای انصارالله یمن ضمن ابراز تردید از برخورداری صنعا از فناوری ساخت موشکهای ضد کشتی مشابه با فناوری انحصاری ارتش چین نوشت: در حالی که این جنگ دریایی به سرخط خبرها تبدیل شده است و آمریکا نیز به تشکیل ائتلاف چند ملیتی برای حفاظت از کشتیرانی در دریای سرخ برای مقابله با تهدیدات صنعا دست زده است، گزارشها در مورد یک نکته آشکار سکوت کردهاند که نیروهای یمنی چگونه به موشکهای بالستیک ضد کشتی (ASBM) دست یافتند؟
به نوشته نشنال اینترست، حداقل در یک مورد، نیروهای یمنی یک موشک بالستیک ضد کشتی را علیه کشتیهای تجاری عازم اسراییل شلیک کردهاند؛ دستهای از تسلیحات موشکی از نوع (ASBM) که ظاهراً فقط در اختیار نیروهای راکتی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) است.
نظر شما