به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت دومین سالروز تأسیس دانشکده گردشگری دانشگاه تهران در دانشکده گردشگری دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم مدیران و مسئولان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اتحادیهها و تشکلهای گردشگری، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علم و فرهنگ، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده گردشگری دانشگاه تهران حضور داشتند.
حرمت الله رفیعی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی آژانسهای مسافرتی ایران در این مراسم بیان کرد: در ایران نیاز به توجه بیشتر به صنعت گردشگری داریم، صنعت گردشگری ماهیتاً ماجراجویی است، ذات دانشجو هم ماجراجویی است که تلفیق دانشگاه با صنعت حرکت بزرگی را رقم میزند.
وی افزود: ایران با منابع و جاذبههای که دارد با کشورهای دنیا قابل مقایسه نیست، گوشه گوشه ایران جاذبه دارد شب یلدا داریم اما متأسفانه مردم ما به مراسم کریسمس میروند، باید یلدا را طوری معرفی کنیم که گردشگران علاقهمند به حضور در ایران باشند.
داود حومنیان رئیس دانشکده گردشگری گفت: در سال ۱۴۰۰ دانشکده گردشگری با موافقت و دستور رئیس دانشگاه تهران و پذیرش در همه گروهها و استقبال فعالان صنعت تشکیل شد.
وی ادامه داد: در بدو تشکیل دانشکده مشکلات بسیاری وجود داشت از راه اندازی ساختمان گرفته تا شکل گیری کلاسها و حضور دانشجویان در دانشکده.
وی تاکید کرد که دانشکده گردشگری از همان ابتدا سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو گرفت.
همچنین یکی از ضرورتها توجه به ارتباط میان صنعت و دانشگاه است. ارتباطی که از زمان تشکیل دانشکده تلاش شد تا این فاصله برداشته شود از جمله این اقدامات میتوان به برگزاری نشستهای تخصصی با حضور فعالین صنعت، برگزاری دوره mba هوانوردی با ایران ایر، دوره هتلداری و همچنین تشکیل مدرسه اشپزی و مدرسه قهوه اشاره کرد.
سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این مراسم اظهار داشت: صنعت گردشگری از صنایع مهم ایران محسوب میشود که توجه کمی به آن شده است. البته که برای رونق گردشگری به بودجه نیاز داریم و فعالیتهایی که توسعه این صنعت را به همراه داشته باشد.
وی گفت: تحول در رویکرد بالادستی حاکمیتی به جایگاه و اهمیت گردشگری در کشور بسیار مهم است که در چند سال اخیر ایجاد شده است، ما ظرفیتهای زیادی داریم که باید بیش از پیش بدان توجه کنیم.
در مراسم بزرگداشت سالروز تشکیل دانشکده گردشگری دانشگاه تهران، گروههای موسیقی سنتی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران، موسیقی سنتی گروه آگرین از خراسان شمالی، به اجرای موسیقی پرداختند.
در پایان مراسم نیز تقدیر از دانشجویان و کارکنان و همچنین برش کیک سالروز تشکیل دانشکده گردشگری دانشگاه تهران انجام شد.
نظر شما