به گزارش خبرگزاری مهر، پدرام پاک آیین - دبیر علمی جشنواره بانوی فرهنگ - سیمین دخت وحیدی، منصوره نیکوگفتار، صدیقه وسمقی و عباسعلی براتی پور را به عنوان اعضای هیئت داوران بخش شعر این جشنواره معرفی کرد.
وی همچنین از راضیه تجار، ظریفه رویین، احمد شاکری و کامران پارسی نژاد به عنوان اعضای هیئت داوران بخش داستان جشنواره بانوی فرهنگ نام برد و افزود: آثار ادبی بانوان به ویژه بانوان نوقلم در سال 85 از حیث کیفی، رشد مطلوب و در خور توجهی داشته که این رشد در حوزه های داستان، شعر بزرگسال و زندگینامه داستانی مشهودتر است.
پاک آیین افزود: در عرصه شعر در سال 85 علاوه بر حضور جدی بانوان، مجموعه های شعر موفقی وجود دارد که در آنها چهره ای متعالی از بانوی ایرانی روایت شده است.
وی فقدان تصریح کرد: اگر نویسنده ای بتواند چهره ای متعالی و واقع بینانه از بانوی ایرانی ترسیم کند، در برقراری ارتباط با فرهنگ خودی موفق بوده و از این لحاظ به جایگاهی والا در ادبیات دست یافته است.
دبیر علمی جشنواره بانوی فرهنگ ادامه داد: این جشنواره به دلیل موضوع و ماهیت خود، علاوه بر ارزشهای ساختاری، به کیفیت ارتباط اثر با فرهنگ خودی نیز توجه دارد.
پاک آیین گفت: پیدایش آثار ادبی درخور اعتنا، نه در پیروی از جریانهای فرهنگی بیگانه بلکه در کشف و تبلور فرهنگ خودی و نگارش آثاری است که زمینه ورود خواننده جهانی را به جهان ایرانی فراهم کنند.
وی با اشاره به ملاکهای داوری در جشنواره بانوی فرهنگ اضافه کرد: داوری، فرایندی علمی و اخلاقی و مبتنی بر دستگاهی سنجشی است. هر چه محکها، معیارها و سنجه های داوری دقیق تر باشند، نتایج داوری هم بیشتر قابل تفسیر علمی است و نویسنده، مخاطب و منتقد را هم بهتر اقناع می کند. به همین دلیل کلیه مراحل داوریها در جشنواره بانوی فرهنگ بر اساس شیوه نامه ای مدون صورت می گیرد که به همراه گزارش هیئت داوران در بیانیه این هیئت، منعکس خواهد شد.
دومین دوره از جشنواره بانوی فرهنگ توسط دفتر امور بانوان وزارت ارشاد برگزار و مراسم اهدای جوایز آن با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در فاصله زمانی سالروز واقعه کشف حجاب (17 دی) تا قیام مردم شهر قم (19 دی) برپا خواهد شد.
نظر شما