به گزارش خبرگزاری مهر، حسین قناعتی، در نشست با گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن قدردانی از خدمات گروه عفونی در دوران شیوع پاندمی کووید ۱۹، اظهار داشت: شما با ایثار خود در دوران کرونا به مثابه، تخریبچی و غواصان دوران دفاع مقدس عمل کردید و تنها خدا میتواند زحمات شما را جبران کند.
وی افزود: بحران کووید ۱۹ نشان داد که برای مقابله با بسیاری از حوادث، باید به آینده نگری و آینده نگاری سلامت، توجه داشت. بنابراین از شما میخواهم با طرح یک برنامه کوتاه مدت و بلندمدت جایگاه گروه عفونی را بر اساس نیروی انسانی، روشهای آموزشی و…، برای مقابله با مسائل پیش رو مشخص کنید.
قناعتی با اشاره به اهمیت رشته بیماریهای عفونی، گفت: رشته عفونی تنها یک تخصص پزشکی نیست، بلکه یک رشته استراتژیک با اهمیت برای امنیت اجتماع است و شما باید برای مواجهه با بحرانهای ویروسی آینده تحولات را پیشبینی و رویکردهای مختلفی را به کار گیرید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: متخصصان رشته عفونی در نوک پیکان مسائل تحولی سلامت جهان قرار دارند و در دنیا برای پیشگیری از بیماریهای عفونی و مقابله با پاندمیهای احتمالی سرمایه گذاری بسیاری میشود که یکی از این موارد، سرمایه گذاری در زمینه علم واکسیناسیون است.
وی با اشاره به حمایت دانشگاه برای تأمین نیروی انسانی، اختصاص فضای فیزیکی و تأمین تجهیزات مورد نیاز گروه عفونی، بر اشتراک گذاری امکانات و تجهیزات گروهها تاکید کرد و گفت: به منظور استفاده بهینه از امکانات دانشگاه و مدیریت هزینه، تجهیزات آزمایشگاهی همه گروهها به اشتراک بگذارید.
قناعتی گفت: برای پیشرفت گروه عفونی نیز ما از پیشنهادهای اصلاحی که بر مبنای مطالعه مدلهای موفق جهان باشد استقبال میکنیم.
نظر شما