به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید عیسی حسینی مزاری شامگاه پنجشنبه در همایش «نقش شهدای فرهنگ و رسانه افغانستان در شکست آمریکا و وظایف جامعه در قبال آنها» اظهار کرد: اینکه گفته شده مسؤولان جمهوری افغانستان فرار کردند و کشور را دو دستی به حکومت طالبان تقدیم کردند، اینها تبلیغات است و صحیح نیست.
رئیس کل مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان افغانستان گفت: برنامه آمریکاییها این بود که طی مذاکرات دوحه حکومت مشارکتی درست شود و طالبان وارد حکومت مشارکتی شود، در حالی که طالبان آمادگی حکومت کامل و فراگیر را نداشتند، نه امکانات و نه نیرو داشتند، اما چون بدنه و ساختار حاکمیت گرفتار فساد شده بود، جمهوری افغانستان خود به خود فرو ریخت.
وی ادامه داد: حکومت جمهوری افغانستان ۳۵۰ هزار سرباز داشت و نتوانست در برابر طالبان با ۷۰ هزار نیرو مقاومت کند، چراکه گرفتار فساد شده بودند.
حسینی مزاری تاکید کرد: یکی از اهداف فعالان فرهنگی زدودن اثرات حضور ۲۰ ساله آمریکاییها در کشور و جلوگیری از تکرار مفاسد آن دوران است.
رئیس کل مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان افغانستان ادامه داد: باید مصونیت ایجاد کنیم که شخصیتهای ما از سران حکومت گرفته تا بدنه دوباره گرفتار نشوند، یکی از کارهای غربیها این بود که شخصیتهای تراز اول ما را گرفتار فساد کردند، اینها را استحاله کردند و روحیه جهاد را از آنها بیرون راندند.
وی بیان کرد: شهدای ترور و شهدای انفجار در افغانستان به خصوص در سطح مساجد، حسینیهها و مراکز آموزشی و همچنین شهدای فرهنگ و رسانه همه در شکست آمریکا نقش دارند.
حسینی مزاری با بیان اینکه وظیفه ما افشای استراتژی غربیها در افغانستان است، افزود: اگر حکومت جمهوری افغانستان ۱۰ سال دیگر ادامه پیدا میکرد چیزی بنام هویت زن مسلمان افغانستان نداشتیم چون تمرکز اصلی و سنگین غربیها روی زن و بنیاد خانوادهها بود.
استراتژی غرب کار روی زنان و خانواده بود
رئیس کل مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان افغانستان با اشاره به اینکه استراتژی غرب کار روی زنان و خانواده بود، بیان کرد: آنان تلاش میکردند تا بنیان خانوادههای ما را سست کرده و فرو بپاشند.
وی ادامه داد: راهبرد دیگر غرب کار روی جوانان و جدا ساختن آنان از دین، مذهب و مکتب و بجایش جایگزین کردن ادیان و مذاهب ساختگی و انحرافی بود، به طوری که در افغانستان صدها و شاید هزاران کلیسای خانگی وجود داشت.
حسینی مزاری خاطر نشان کرد: به هر حال در آن دوران افغانستان، هر چقدر آنان تبلیغات رسانهای کردند و فضای مجازی راه انداختند و اتهام زدند، دیدند که مجموعه فرهنگی و خبری تبیان کوتاه نمیآید و برنامههای ما روز به روز گستردهتر میشد، در نهایت دشمنان با مدیریت خود آمریکاییها از پایگاه نظامی بگرام به دفتر تبیان و خبرگزاری آوا حمله کردند.
رئیس کل مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان افغانستان گفت: غرب برنامههای مختلف در افغانستان داشت و تلاششان این بود که کشور را از این طریق برای به اسارت بردن صد درصد آماده کنند که موفق نشدند چون مردم افغانستان مردم متدینی بوده و هستند.
نظر شما