به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر امینی ظهر جمعه در خطبههای نماز جمعه این هفته بردسکن با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن اظهار کرد: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند شناخت سیره حضرت فاطمه (س) است و بانوان باید در این مسیر حرکت کنند.
امام جمعه بردسکن گفت: توجه به سیره حضرت زهرا (س) میتواند موجب پیاده سازی دین اسلام در جامعه شود.
وی در فراز دیگری از سخنان خود به مسائل اقتصادی پرداخت و با اشاره به اینکه دولت باید مسائل مربوط به واردات و نیازمندیهای ضروری را لحاظ کند، گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی تلاش کنند.
امینی گرانیهای افسار گسیخته اقتصادی را که مورد انتقاد مردم است را مورد اشاره قرارداد و افزود: واقعاً مشکلات اقتصادی و گرانی مرغ و گوشت مردم را نگران کرده است.
امام جمعه بردسکن اظهار کرد: مردم انتظار دارند تورم مهار شود و این مهار همراه با رشد تولید باشد چرا که اگر تورم مهار شود و رشد تولید صورت نگیرد دچار رکود خواهیم شد.
وی در همین راستا از مدیران شهرستان خواست نظارت بیشتری بر بازار شهرستان داشته باشند.
امینی اظهار کرد: دولت فعالیتهای زیرساختی زیادی را انجام داده است که کسی منکر نیست ولی باید در کنار این برنامههای اقتصادی که در آینده مردم مزیتهای آن را خواهند چشید، فکری هم برای حل مشکلات فعلی مردم در بحث گرانی و اقلام مایحتاج برداشته شود.
امام جمعه بردسکن انتخابات پیش رو را مورد توجه قرار داد و با اعلام اینکه دشمن از مدتها پیش با کلید واژههای مختلف سعی و تلاش در کمتر جلوه دادن مشارکت مردم دارد گفت: انتخابات اهمیت بسیاری برای کشور داشته و مظهر اقتدار کشور و ملت ایران است و دشمن بعد از آشوب و بلواهایی که سال گذشته به راه انداخت، تلاش دارد مردم را از این اقتدار و خودباوری خود دور کند.
وی اضافه کرد: هرچه حضور و مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد برای دست یابی به ایران قوی؛ انرژی و نیروی بیشتری خواهیم داشت.
امینی نوع کارهای دولت سیزدهم را زیربنایی و آیندهساز نام برد و افزود: بر هیچ کسی پوشیده نیست که دولت سیزدهم به خصوص رئیس جمهور از نظر کمیت حداکثر وقت را میگذارد، آرامش ندارد و شب و روز نمیشناسد.
امام جمعه بردسکن ادامه داد: یکی از چیزهایی که به هر حال برای مردم جای سوال است این است که دولت با همه خوبیها، اما در برخی مسوولیتهای کلیدی که سرنوشت اقتصادی مردم به آن وابسته است، افرادی منصوب میشوند که آن انتصاب نه تنها قابل قبول نیست که منشأ مشکلات است و از انان به عنوان افراد نفوذی نام برده میشود.
نظر شما