به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مجلسی در آئین اختتامیه دومین دوره رویداد «شهید اردهال» در کاشان با اشاره به اینکه این رویداد سال گذشته با موضوع پوستر برگزار شد، اظهار داشت: این رویدادها دو رسالت مهم در توانمندی و رشد هنرمندان کاشان و تولید محصول برای معرفی حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) را دارد که این دو رسالت مهم خوشبختانه در سال گذشته و امسال به برکت حضرت انجام شد و اتفاقات خوبی را رقم زد.
وی با بیان اینکه پوستر مدیوم رسانهای کاملاً مدرن است و مردم ما ارتباط سنتی با این هنر ندارند، ابراز داشت: شاید در مراسم و امامزادهها محلی برای نصب پوستر و دغدغهای برای دیدن و توجه به آن وجود نداشته نباشد اما مدیوم کتیبه و پرچم یک مدیوم کاملاً سنتی و قابل استفاده در مناسک آئینی است که از اوایل با عنوان بیرق، علم و پرچم مطرح بوده و مردم با آن در ارتباط هستند.
این مدیر هنری و گرافیست، تفاوت موضوعی امسال رویداد شهید اردهال با سال گذشته را توجه به مدیوم سنتی کتیبه و پرچم دانست و تصریح کرد: طراحی از نوع ساختار (دیزاین) خوشنویسی، از لحاظ ایده پردازی، محتوای خلاق، فرمهای جدید و اتفاقات نو در فضای کتیبه و پرچم مورد استقبال قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه رویدادهای سطح کشور به مناسبتها و سفارش ارگانهای مختلف با اعطای جوایز، خرید آثار و در مکان و کلاس برگزاری مورد توجه هنرمندان از طیفهای مختلف برگزار میشود، گفت: اما نوع برگزاری کاملاً هیئتی رویداد شهید اردهال متفاوت است و خرید آثار و اعطای جایزه خاصی ندارد.
مجلسی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در رویداد شهید اردهال انگیزه مادی و دیده شدن ندارند، افزود: حس و حال معنوی و روحیه عشق، خلوص و پاکی خاص این هنرمندان برای شرکت در رویداد به خاطر خود حضرت در این رویداد آثارشان را نیز مورد تأثیر و جذابیت بیشتر قرار میدهد.
وی خاطرنشان کرد: حضور شرکت کنندگان به عشق و علاقه شناخت حضرت سلطانعلی بن باقر (ع) بهویژه حضور هنرمندان غیربومی منطقه در برگزاری دو دوره به عشق حضرت، نقطه قوت و تمایز این رویداد با دیگر رویدادها است.
دبیر مجمع طراحان گرافیک انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: حضرت سلطانعلی چون یک موضوع قابل اعتنا برای مردم منطقه و قابل ارادت خاص آنها است به همان میزان کارهای رویداد با محوریت معرفی این امامزاده دیده میشود و برای مردم اهمیت پیدا میکند.
نظر شما