۱۲ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰

در قالب مصوبات دور اول سفر رییس جمهور؛

۱۳۰۴ میلیارد ریال اعتبارات حوزه بهداشت و درمان زنجان محقق شده است

۱۳۰۴ میلیارد ریال اعتبارات حوزه بهداشت و درمان زنجان محقق شده است

زنجان-رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در دور اول سفر رییس جمهور به زنجان این دانشگاه ۸ پروژه مصوب با اعتباری بالغ بر ۱۴۹۰ میلیارد ریال داشت که ۱۳۰۴ میلیارد ریال آن محقق شده است.

حسین دین‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در مورد مصوبات دور نخست سفر رئیس‌جمهور به استان زنجان اظهار کرد: اختصاص مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل مرکز تشخیص و درمان روان‌پزشکی حاج رجبعلی مقدم توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۱ مصوب شد.

مرکز تشخیص و درمان روان‌پزشکی حاج رجبعلی مقدم پروژه ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

وی با اشاره به اینکه این پروژه ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ابراز کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور، مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال از طرف وزارت متبوع و مبلغ ۳۲۰ میلیون ریال از طرف خیرین در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای تکمیل ساختمان پروژه اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان عنوان کرد: مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز کلینیک‌های ویژه ابهر و خدابنده توسط سازمان برنامه و بودجه و توسط وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۰ مصوب شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ میلیارد ریال از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور به این پروژه اختصاص یافت، بیان کرد: ۳۰ میلیارد ریال از طرف وزارت متبوع در سال ۱۴۰۱ و ۲۰ میلیارد ریال از طرف وزارت متبوع در سال ۱۴۰۲ نیز تخصیص یافته است و از طرف هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی تعدادی تجهیزات پزشکی به ارزش ریالی حدود ۸۰ میلیارد ریال به دانشگاه تحویل شده است.

دین‌محمدی با اشاره به اینکه کلینیک خدابنده به اتمام رسیده اما ۴۰ میلیارد ریال از مطالبات پیمانکار هنوز پرداخت نشده است، یادآور شد: با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به پروژه کلینلیک ابهر جهت اتصال آن به فاضلاب شهری این مرکز آماده بهره‌برداری خواهد بود لیکن هنوز برای تجهیز اعتباری از طرف وزارت متبوع تخصیص داده نشده است.

وی اختصاص مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز بخش جدید NICU بیمارستان بوعلی سینا خرمدره توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۰ را از دیگر مصوبات برشمرد و گفت: از اعتبار مصوب ۱۲۰ میلیارد ریال و در حال حاضر تعدادی تجهیزات پزشکی به ارزش حدود ۷۱ میلیارد ریال از وزارت متبوع دریافت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان فقدان اعتبار و بالا رفتن قیمت اقلام پزشکی از دغدغه‌های مهم این پروژه دانست و افزود: پیگیری‌های مربوطه در خصوص دریافت ۱۱۰ میلیارد ریال مابقی تعهد وزارت بهداشت ادامه دارد و خرید تجهیزات تکمیلی حسب تخصیص مابقی اعتبارات صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به اختصاص مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز بخش خیر ساز بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی ولی عصر (عج)، تصریح کرد: از ۴۰۰ میلیارد ریال مصوب شده، تعدادی تجهیزات پزشکی به ارزش تقریبی ۹۰ میلیارد ریال از هیأت امنای صرفه جویی ارزی تحویل گرفته شده است.

مبلغ ۵. ۵۱ میلیارد ریال به صورت نقدی وصول شده است

دین‌محمدی با بیان اینکه مبلغ ۵. ۵۱ میلیارد ریال به صورت نقدی وصول شده است، ادامه داد: کل اعتبار تخصیص داده شده هزینه شده و بیش از ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات خریداری شده به صورت بدهی دانشگاه باقی مانده است و خرید تجهیزات تکمیلی حسب تخصیص مابقی اعتبارات صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه مبلغ ۷۰ میلیارد ریال بابت تکمیل سه پایگاه سلامت شهری و روستایی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به نسبت مساوی در سال ۱۴۰۰ اختصاص یافت، اظهار کرد: در حال حاضر زمین پروژه اسلام آباد آماده و پروانه ساخت پروژه در حال اخذ است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه با توجه به هماهنگی با اداره راه و شهرسازی در خصوص رفع معارضین و دریافت پروانه ساخت زمین پایگاه بی‌سیم در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: پروژه بی‌سیم شروع شده و هزینه زمین پروژه مرکز جامع سلامت شهری نصر واریز و توسط اداره راه و شهرسازی به دانشگاه واگذار شده ولی فعلاً هیچ اعتباری از طرف وزارت متبوع و ستاد اجرایی حضرت امام (ره) ابلاغ نشده است.

وی یادآور شد: در دور اول سفر رئیس جمهور به زنجان این دانشگاه ۸ پروژه مصوب با اعتباری بالغ بر ۱,۴۹۰ میلیارد ریال داشت که ۸۷ درصد این اعتبار به میزان ۱,۳۰۴ میلیارد ریال آن محقق شده است.

کد خبر 5982190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha