به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی شهریاری پیش از ظهر دوشنبه در در نخستین سمپوزیوم پلاسما پزشکی ایران که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز برگزار شد، با تاکید بر برخی از طرحهای مجلس گفت: پس از «تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» در مجلس یازدهم، اقدامات بزرگی طی این دو سال در این حوزه انجام شده است.
وی مطرح کرد: علیرغم تمام تلاشهای ما و شعارهای حقوق بشری که دشمنان میدهند، ایران در زمینه دارو به معنای واقعی تحریم است و در تهیه دارو برای بیماران به ویژه بیماران صعبالعلاج با مشکل مواجه هستیم. کار بزرگی در حوزه پلاسما تراپی آغاز شده و آینده روشن و درخشانی خواهد داشت اما باید حداکثر بهره برداری از آن صورت گیرد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاهی اوقات برخی تصمیمات اتخاذ شده در مجلس و دولت موجب فرار نخبگان میشود. طی دو سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از جامعه پزشکی ما به دلیل سو تدبیرها از کشور خارج شدهاند. به کرات دغدغه موجود در این حوزه به سران سه قوه اعلام شده و مکاتبات لازم نیز صورت گرفته است اما هنوز به آنچه که مدنظر است نرسیدهایم.
شهریاری با تاکید بر اینکه در صورت عدم توجه به نخبگان آنها از کشور خارج میشوند، از مسؤولین خواست چشم و گوش خود را باز و در این زمینه مراقبت کنند و افزود: نخبگان چیز زیادی نمیخواهند و تنها درخواست آن عزت و احترام در جامعه است. درمان زخمها با فناوری پلاسما در حال حاضر به صورت رایگان انجام میشود اما همیشه نمیتوان این روال را ادامه داد و بسیاری از بیماران توان پرداخت هزینهها را ندارند.
وی با تاکید بر ضرورت ارائه خدمات مرتبط از سوی بیمهها بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران به دو موضوع افتخار میکنیم؛ یکی توان دفاعی کشور و دیگری در حوزه سلامت؛ نباید اجازه دهیم با سوءتدبیر این دو حوزه دچار مشکل شود. در دنیای امروز برای حفظ و بقا باید زور داشته باشیم. امروز جمهوری اسلامی به جایی رسیده که همه گزینهها در مقابل آن به زیر میز منتقل شده و اگر هم گزینهای باشد از سوی ایران است و در صورت صلاحدید از آن استفاده میکند.
نظر شما