حمیدرضا شکری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شرکتهای تعاونی تولید جزو تشکلها هستند، این شرکتها ۶۰ شرکت تعاونی هستند که معمولاً کار کشت و زر و تولید محصولات کشاورزی را برعهده دارند و امروز ظرفیت مناسبی برای تولید محصولات کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آب و خاک استان به شمار میروند.
وی بیان کرد: همچنین شرکتهای تعاونی زنان ۴ مورد در استان فعال است که معمولاً فعالیتهای آنها در بخش بیمه صندوق و عشایر، بسته بندی، تولید ترشیجات و بازاریابی تولیدات روستایی مشغول به فعالیت هستند.
وی عنوان کرد: در مجموع تشکلهایی که ساماندهی شدند ۵ اتحادیه تعاون روستایی در شهرستانها و ۵ اتحادیه استانی داریم که در مجموع با یک همگرایی و همکاری واحد مشغول خدمت به کشاورزان و روستاییان هستند.
شکری تصریح کرد: هدف اصلی تعاون روستایی استان ساماندهی و تشکیل تعاونیهای موردنیاز استان است که به عنوان یک پل ارتباطی بین کشاورزان که در واقع این تعاونیها که مردم نهاد هستند ایفای نقش میکنند.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام افزود: همچنین علاوه بر این ظرفیتها مدیریت تعاون روستایی استان تعداد ۴ شرکت کشت و صنعت و یک شرکت سهامی زراعی را ساماندهی کرده که به نوبه خود حتی میتوان گفت که در سطح کشور از ظرفیت بالایی برخوردار هستیم چرا که شرکتهای کشت و صنعت دارای صنایع تبدیلی و تکمیلی کامل هستند که میتوان به فرآوری بذرهای اصلاح شده و حتی تهیه خوراک دام برای بخش کشاورزی و دامداران فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: امسال یکی از تعهداتی که به مدیریت تعاون روستایی و تشکلها واگذار شده اجرای کشت قراردادی و خرید تضمینی در ۳۵ هزار هکتار از اراضی آبی استان است که به مدیریت تعاون روستایی استان واگذار شده است، ما نیز با آمادگی پای کار هستیم.
وی بیان داشت: کشاورزانی که در پایان برداشت محصولات خود را به تشکلهای تعاون روستایی واگذار کنند و به مراکز خرید آنها ببرند به ازای هر تن مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به عنوان پاداش به این کشاورزان داده خواهد شد.
مدیرکل تعاون روستایی افزود: یکی از ظرفیتهای بالای تشکلهای تعاونی در استان وجود بیش از ۶۰ تشکل تعاون تولید است که بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی آبی را در اختیار دارند و با اجرای برنامههای الگویی ما میتوانیم به صورت هدفمند محصولات موردنیاز استان و حتی محصولاتی که از نظر صادراتی ارزش بالایی دارند را در دستور کار قرار دهیم.
نظر شما