۱۶ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۱۳

معاون سرآمدان بنیاد ملی نخبگان:

اولین همایش ملی گفت‌وگوی نخبگان با حضور ۴۰۰ نخبه برگزار می‌شود

اولین همایش ملی گفت‌وگوی نخبگان با حضور ۴۰۰ نخبه برگزار می‌شود

معاون سرآمدان بنیاد ملی نخبگان گفت: اولین همایش ملی گفت‌وگوی نخبگان ۱۸ دی ماه با حضور وزیر کشور و رییس بنیاد ملی نخبگان در تالار وزارت کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسین کیخا در نشست خبری اولین همایش ملی گفت‌وگوی نخبگان که امروز در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، اظهار کرد: تا امروز مخاطب بنیاد ملی نخبگان، نخبگان در قالب فرد بود و اگر قرار بود بنیاد گفت‌وگویی با نخبگان داشته باشد این گفت‌وگو فردمحور بود اما در اولین همایش گفت‌وگوی نخبگان، اجتماعات نخبگانی مخاطب بنیاد هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان ضمن تاکید بر اینکه با برگزاری این همایش به دنبال تحقق بندهایی از سند راهبردی نخبگان هستیم که تا به امروز مدل اجرایی و عملیاتی پیدا نکرده بود، افزود: این همایش دوشنبه ۱۸ دی ماه در سالن وزارت کشور با حضور وزیر کشور، رئیس و قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، نماینده استانداران کشور و بنیادهای استانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در این همایش ۴۰۰ نفر از نخبگان در قالب هیأت‌های اندیشه ورز حضور دارند و پیرامون موضوعات مختلفی ارائه محتوا خواهند داشت، گفت: همچنین میزبان ۲۴ افرادی از ۲۴ اندیشکده سراسر کشور و مدیران جوان هستیم.

کیخا ادامه داد: برگزاری همایش ملی گفت‌وگوی نخبگان با همکاری وزارت کشور و خانه اندیشه‌ورزان برگزار خواهد شد و براساس طرح گفت‌وگوی نخبگانی، هیأت‌های اندیشه ورز برای رفع نیازهای استانی با تعریف کار و راهبرد از سوی استانداران، راهکار ارائه خواهند داد. دبیر هیأت‌های اندیشه ورز استان توسط استاندارد منصوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این همایش و طرح گفت‌وگوی نخبگانی تغییر رویکرد بنیاد را نشان می‌دهد، گفت: هدف از برگزاری این همایش این است که در لایه اول از اجتماعات نخبگانی در حکمرانی استفاده شود و در لایه دوم که ملی است، طرح گفت‌وگوی نخبگانی در کشور آغاز شود.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: تلاش بر این است که از این طریق، زیست بوم اندیشه ورزی را تقویت کنیم و اگر فردی صاحب فکر است از طریق استانداری‌ها به حاکمیت متصل کنیم و انشاالله بعد از برگزاری این همایش، با قوت بیشتر هیأت‌های اندیشه ورز پیرامون نظام مسائل استان‌ها تشکیل شوند.

کیخا ضمن اشاره به اینکه طرح گفت‌وگوی نخبگان در واقع پیاده شده سند تحول دولت است و حوزه‌های مختلفی اعم از علوم انسانی، فنی و مهندسی و حکمرانی را در برمی گیرد، گفت: ۲ نوع هیأت اندیشه ورز تقاضامحور و اولویت محور داریم که در مدل هیأت تقاضامحور، دستگاه‌های استانی چالش‌ها و مسائل خود را اعلام می‌کنند و ما این چالش‌ها را ممیزی و در نهایت اعلام می‌کنیم این تعداد چالش نیاز به اندیشه ورزی در سطح بالا دارد.

وی ادامه داد: در مدل اولویت محور، در لایه استانی اولویت را کسی که باید تحول استان را رقم بزند یعنی استاندار، اعلام می‌کند. در لایه ملی نیز نهادهای ابالادستی اولویت‌های موضوعی را اعلام خواهند کرد به طور مثال در حال دفتر رئیس جمهور، لیستی از چالش‌ها به هیأت‌های اندیشه ورز اعلام کرده و هیأت‌ها راهکارها را در قالب گزارش سیاستی به دفتر ریاست جمهوری ارائه خواهند داد.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان درباره حمایت بنیاد ملی نخبگان از هیأت‌های اندیشه ورز در طرح گفت‌وگوی نخبگان گفت: ما قراردادها با هیأت‌ها را به الف، ب و ج تقسیم کرده ایم و با هیأت‌های اندیشه‌ورزی که در گروه الف قرار می‌گیرند تا ۲۰۰ میلیون تومان، هیأت‌های گروه ب تا ۱۲۰ میلیون تومان و هیأت‌های دسته ج تا ۸۰ میلیون تومان قرارداد منعقد می‌شود.

کد خبر 5987152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha