به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود بارانی با اشاره به اینکه ظرفیت موجود در سواحل گسترده استان هرمزگان میتواند بستز و زمینه ساز پرورش ماهیان دریایی در آبهای کم عمق و ساحلی باشد گفت: بدون شک این مهم اشتغالی پایدار برای ساحل نشینان نیز ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: پرورش ماهیان دریایی در قفس در آبهای کم عمق و ساحلی با اولویت صیادان وساحل نشینان میتواند علاوه بر افزایش تولید سهم بسزایی نیز در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان با اشتغال صیادان داشته باشد.
بارانی مدیریت ذخایر آبزیان و کاهش فشار صید و برداشت از دریا، تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد و افزایش فرصتهای شغلی برای ساکنان حاشیه سواحل، استفاده نکردن از آبشیرین در این طرح باتوجه به محدودیتهای آن، نیاز نداشتن به سرمایهگذاری سنگین و ثابت، رشد مناسب ماهیها در دوره هشت تا ۱۰ ماهه و طعم خوب ماهی و بازارپسندی از اهداف و مزیتهای مهم اجرای طرح پرورش ماهی در قفس در آبهای کم عمق و ساحلی خواند و گفت: ضرورت توجه بیشتر به این طرح و رفع برخی موانع پیش رو و بررسی دقیق و میدانی از اهم برنامههای شیلات استان است.
مجری طرح توسعه پرورش ماهی در قفس سازمان شیلات ایران نیز در این نشست با بیان اینکه استان هرمزگان ظرفیتهای خوبی در حوزههای شیلات به ویژه آبزی پروری و صیادی دارد، تصریح کرد: اقدامات خوبی در حوزه شیلات در استان انجام شده است و امید است در آینده نزدیک شاهد تحقق پرورش ماهیان دریایی در آبهای کم عمق و ساحلی باشیم.
محمد جدی با تاکید برحرکت استوار در مسیر خودکفایی تولید و تکثیر بچه ماهی در استان بیان کرد: خوشبختانه با حمایت سازمان شیلات ایران گامهای خوبی در حوزه توسعه پرورش ماهی در قفس برداشته شده است.
نظر شما