پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۲۴

فرمانده انتظامی مشهد:

۲۴ عضو شبکه قاچاق گوشی های تلفن همراه در مشهد دستگیر شدند

۲۴ عضو شبکه قاچاق گوشی های تلفن همراه در مشهد دستگیر شدند

مشهد- فرمانده انتظامی مشهد گفت: ۲۴ عضو از یک شبکه مالخری و قاچاق گوشی‌های تلفن همراه در مشهد دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمد نگهبان اظهار کرد: مأموران دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی مشهد با گسترش چتر اطلاعاتی خود به خبری مبنی بر قاچاق گسترده قاچاقچی گوشی‌های تلفن همراه مسروقه توسط ۲ مالخر حرفه‌ای از مشهد به یکی از کشورهای همجوار دست یافتند.

فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: همزمان با شروع این عملیات مأموران اداره عملیات ویژه و کلانتری کوی پلیس مشهد نیز با رصدهای اطلاعاتی خود ٢ شبکه مالخری و قاچاق گوشی‌های مسروقه را شناسایی و در چتر اطلاعاتی خود قرار دادند.

وی ادامه داد: مأموران انتظامی در سه مرحله کار عملیاتی طی مدت طی ۲ ماه تلاش شبانه روزی، ۱۴ مالخر گوشی‌های تلفن همراه مسروقه را در شهر مشهد دستگیر و بیش از هزار دستگاه تلفن همراه که اعضای این شبکه قاچاق قصد انتقال آنها به خارج کشور را داشتند، کشف کردند.

نگهبان اضافه کرد: در این راستا ۱۰ موبایل قاپ و زورگیر که با اعضای این شبکه همدست بودند، طی عملیات‌های مجزا دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: در این عملیات ۱۸ قبضه انواع سلاح سرد، چهار قوطی اسپری فلفل، هشت دستگاه موتورسیکلت و چهار دستگاه خودرو که برای سرقت و قاچاق گوشی‌های مسروقه استفاده می‌شد، توقیف و روانه پارکینگ شدند.

وی تاکید کرد: اگر مالخرها به عنوان هدف اصلی مورد توجه قرار گیرند و بتوانیم به این حلقه ضربه بزنیم، می‌توان در فرآیند مقابله با سارقان موفق عمل کرد.

کد خبر 5992263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha