۲۵ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۳۵

از فردا در فرهنگسرای نیاوران انجام می‌شود؛

برگزاری نخستین رویداد مد و محیط زیست ایران

برگزاری نخستین رویداد مد و محیط زیست ایران

نخستین رویداد مد و محیط زیست در ایران با عنوان «هناس» از ۲۶ تا ۲۹ دی در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، خاتون شهبازی برگزار کننده نخستین رویداد مد و محیط زیست در ایران با عنوان «هناس» گفت: این رویداد از ۲۶ تا ۲۹ دی در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه صنعت پوشاک و مد یکی از آلاینده‌ترین صنایع در جهان است و آسیب‌های جدی به محیط زیست وارد می‌کند هناس با رویکردی پژوهش محور سعی دارد به عنوان پژوه‌ای متفاوت و متمایز در ایران و جهان، نسبت به خطری که محیط زیست را تهدید می‌کند الهام بخش طراحان و تولیدکنندگان این صنعت باشد و با خلاقیت و تغییر رویکرد، سهم بسزایی در کاهش این آسیب‌ها بردارد. ما با هدف ایجاد آگاهی در صنعت مد و لباس و بهبود فرایند تولید محصولات فشن در راستای حفظ محیط زیست و صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از مصرف گرایی، با در نظر گرفتن مسؤولیت اجتماعی و ایجاد اشتغال و بازتولید محصولات متنوع گام بر می‌داریم.

این‌فعال حوزه مد و لباس در ادامه گفت: هناس حاصل سال‌ها تلاش و اندیشه چیا جبری است که بسیار با بینش او هم خوانی دارد. او به دنبال جهانی است که در آن مردم با اندیشه‌ای مسئولانه زیست کنند و نسب به آینده فرزندان خود و میراثی که از طبیعت برای آنها بجا می‌گذاریم نگران باشند و مسؤولانه عمل کنند. سال‌ها تخصص و تجربه او در مد و لباس با اندیشه زیست مسئولانه و فردایی سبز برای فرزندان مان به هم تنیده و هناس از دل آن متولد شده است.

شهبازی گفت: چیا جبری نیز با سوابق خود پیشتر از هناس نیز تولیدات فرهنگی و هنری داشته که دارای مالکیت فکری هستند. کالکشن او با عنوان چهل جین تلفیق جین و چهل تکه ایرانی که اسفند ۹۷ در سازمان اکو همزمان با روز جهانی اکو و روز زن رونمایی شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. امیدواریم با برگزاری این گونه رویدادها، علاوه بر جلب توجه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به محیط زیست که امروزه به دغدغه‌ی جهانی تبدیل شده است، جوانان خلاق و فعال در این حوزه را گرد هم آوریم.

وی گفت: مد پایدار به دلیل اهمیت فرهنگی و اقتصادی مدتی است بخشی را در فعالیت‌های محیط زیستی به خود اختصاص داده و هر کشوری به فراخور بستر، توان و میزان اهمیت، رویکرد خاصی در این زمینه دارد. در این میان بومی سازی مد پایدار به دلیل اهمیت فرهنگی، اعتقادی پوشش و سپس اقتصادی همچنین زیرساخت‌های و آموزه‌ای صنایع بومی (بافت پارچه، دست دوزها و ری دیزاین) قابل توجه و برنامه ریزی است. پذیرش مسئولیت اجتماعی، روند مد پایدار را به توسعه پایدار پیوند خواهد زد. لباس‌های طراحی و تولید شده با رویکرد مد پایدار از دورریزهای کارگاه‌های تولیدی و پارچه‌های کناره و با نگاهی معاصر به فرهنگ پوشش ایرانی که خود گنجینه‌ای بی انتها بوده تهیه شده است.

کد خبر 5995027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha