به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ظرفیت بالای ساخت مسکن جدید در بافتهای فرسوده، تاریخی و سکونتگاههای غیررسمی وجود دارد، اظهار کرد: در بافتهای تاریخی میتوان با ساخت تراکم کمتر و با رعایت ضوابط، مقررات و قوانین وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مساکن جدید ساخت و این محدودههای را از تخریب بیشتر نجات داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن دعوت از انبوهسازان، سازندگان و توسعهگران جهت ورود به حوزه ساخت و ساز در محدوده بافتهای تاریخی شیراز، گفت: منظور از ساخت و ساز بیرویه در بافتهای تاریخی نیست. بلکه سازندگان، توسعهگران حرفهای، فنی و متخصص میتوانند با حفظ ارزشهای تاریخی و با رعایت ضوابط و مقررات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و تعدیل جرایم غیرضروری، به داد این بافتها برسند و حیات اقتصادی و زندگی را به آنها بازگردانند.
وی با انتقاد از روند کند صدور پروانه ساختمانی در محلات فرسوده توسط برخی از شهرداریهای سراسر کشور، اظهار کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور، پیشبینی شده که صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداریها، حداکثر ظرف ۳ ماه باید انجام شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه کشور حمایت کامل از اقدامات بازآفرینی در محلات فرسوده شهری دارد، گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایتها، تخفیفها و مساعدتها در مناطق محروم و کمبرخوردار نیز برای محلات هدف بازآفرینی شهری (بافتهای فرسوده – تاریخی – سکونتگاههای غیررسمی) پیشبینی شدهاست. بدین معنا که سرمایهگذاران در حوزه بازآفرینی شهری از کلیه معافیتهای مالیاتی، تسهیلات بانکی مناطق کم برخوردار بهره خواهند برد.
آئینی با اشاره به اینکه انشعابات آب و برق و گاز در محلات هدف بازآفرینی شهری محفوظ و انشعابات جدید باید در اسرع وقت صادر شود، گفت: متقاضیان نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده از تمامی حمایتها و معافیتهای نهضت ملی مسکن برخوردار میشوند.
نظر شما