پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۸

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان خبرداد؛

مراجعه۴ هزار زنجانی به ستاد ارتباطات مردمی وزارت راه و شهرسازی

مراجعه۴ هزار زنجانی به ستاد ارتباطات مردمی وزارت راه و شهرسازی

زنجان- مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بیش از ۴هزار و ۲۰۰ نفر در مدت سه روز به ستاد ارتباطات مردمی نمایندگان وزارت راه و شهرسازی در استان زنجان مراجعه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی با بیان اینکه همزمان با سفر دور دوم رئیس جمهور و هیأت دولت به استان زنجان، ستاد ارتباطات مردمی نمایندگان وزارت راه و شهرسازی با حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی و رؤسای استانی در زنجان به مدت سه روز در محل سالن ورزشی دادمان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان فعال بود، اظهار کرد: این ستاد از ۱۴ دی ماه برپا شد و تا ۱۶ دی ماه روز شنبه ادامه داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه ستاد ارتباطات مردمی وزارت راه و شهرسازی با عنوان طرح ملی «خدمت میدانی شهید حاج قاسم سلیمانی» برپا شده بود، تصریح کرد: بیش از ۷۰ نفر از مدیران ستادی وزارت راه و شهرسازی در قالب ۱۴ تیم در ستاد ارتباطات مردمی نمایندگان وزارت راه و شهرسازی حضور داشتند.

وی افزود: طی این سه روز بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ نفر به ستاد مردمی مراجعه کردند که بیشترین مطالبات و مراجعات مردم در خصوص نهضت ملی مسکن بود.

اسماعیلی با بیان اینکه نمایندگان همه دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی در این ستاد حضور داشتند، گفت: مردم استان زنجان مطالبات و درخواست‌های خود را در بخش‌های املاک، مسکن و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، حمل و نقل ریلی (راه آهن)، بانک مسکن، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بازافرینی و احیا بافت فرسوده شهری، هواشناسی، شرکت فرودگاه‌ها، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل و سازمان نظام مهندسی بیان کردند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان بیان داشت: در این راستا مشکلات و مسائل مطرح شده مردم پروژه به پروژه و بخش به بخش صورت جلسه شده و به همه موارد رسیدگی خواهد شد.

کد خبر 5995599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha