به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سی و نهمین جلسه ستاد رسانه فضای مجازی کشور صبح امروز با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف کشور و دکتر سید محمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد. در این جلسه محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گزارشی از آخرین روند بررسی صلاحیتها در هیأتهای اجرایی و نتایج بررسی صلاحیتها در هیأتهای نظارت ارائه و اعضای ستاد رسانه درباره طرح اقدام رسانهای این حوزه نقطه نظرات خود را بیان کردند.
در ادامه نشست، دکتر سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، با اشاره به اینکه جلسات متعددی تاکنون با موضوع انتخابات برگزار شده و برنامه ریزی های خوبی جهت برگزاری هر چه پرشورتر انتخابات صورت گرفته است، گفت: در راستای تاکید مکرر رهبر انقلاب برای فراهم کردن شرایط لازم جهت افزایش مشارکت خوشبختانه مقدمات خوبی در لایه خدمات در حال فراهم شدن است و برخی سکوها قرار است در حوزه اطلاع رسانی همچون معرفی حوزه و شعب اخذ رأی و مشخص کردن شعب اخذ رأی خلوت تر برای راحتی مردم در زمان برگزاری انتخابات، فعالیت کنند.
وی افزود: پیام رسان های داخلی آماده همکاری کامل جهت ارائه خدمات به مردم عزیز کشورمان هستند اما باید حوزه خدمات رسانی و تسهیلات را بیشتر توسعه داده و در حوزه پاسخ به شبهات به صورت جدی تر رسانهها و فعالان فضای مجاری ورود کنند و با دست پر نسبت به پاسخگویی به شبهات اقدام شود البته این مساله نیازمند یک همکاری مشترک میان مجریان انتخابات و مرکز ملی فضای مجازی است.
اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور نیز طی سخنانی گفت: سازوکارهای بسیار خوبی با همکاری سازمان صدا و سیما انجام شده که براساس آن ۲۰۰ فرکانس محلی برای برگزاری برنامهها به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: با کمک سکوها بسترهای مناسبی به صورت مجازی تهیه شده که در موعد تبلیغات انتخاباتی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت تا بتوانند اقدامات لازم را برای معرفی خود و برنامههایشان انجام دهند.
اسلامی تاکید کرد: سامانه شفافیت مالی کاندیداها هم راه اندازی شده تا با همکاری بانک مرکزی هزینهها و روندهای مالی داوطلبانمورد ارزیابی قرار گیرد.
در پایان این نشست، حمیدرضا زندی جانشین رییس ستاد رسانهای فضای مجازی کشور با اشاره به آغاز روند شکل گرفتن فضای انتخابات در سطوح مختلف کشور، گفت: تمامی دستگاههای کشور در زمینه فراهم سازی مقدمات برگزاری انتخابات، انتخابات مشارکت فعال داشته باشند و قطعاً با هم افزایی که در کشور شکل گرفته، تلاشهای دشمن را برای ضربه زدن به انتخابات بی نتیجه خواهیم کرد.
شایان ذکر است؛ مباحث رسانهای این جلسه پس از تبادل نظر میان تمامی دستگاهها مسئول و نخبگان رسانهای، جهت اجرا ابلاغ شد.
نظر شما