به گزارش خبرنگار مهر، ذات الله زارعی شامگاه سه شنبه در نشست خبری ویژه برنامههای حماسه ششم بهمن آمل با بیان این قدمت شهرستان آمل در تشییع به بیش از هزار و ۲۰۰ سال برمی گردد، افزود: همچنین این شهرستان خاستگاه علمای زیادی است.
وی با اظهار این که آمل حتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی محل هجمههای مختلف بود، افزود: در سالهای اخیر نیز هجمههای فرهنگی علیه مردم شهرستان زیاد شده است.
وی با تقدیر از اقدام حماسی و حضور میدانی مردم شهرستان آمل گفت: مردم آمل اجازه ندادند نقشههای دشمنان عملیاتی شود و مقابل آنان ایستادند و کمتر از ۱۰ ساعت طومار مارکسیست و کمونیست را در ایران برچیدند.
فرماندار آمل بااظهار این که باید حماسه ششم بهمن به عنوان محوری ترین برنامه در طول سال مدنظر قرار گیرد، گفت: ششم بهمن فقط مختص به این روز ندارد و هفتهای برای بزرگداشت این مراسم درنظر گرفته شده است.
زارعی تصریح کرد: نقش رسانهها در فضاسازی رسانه برای گرامیداشت حماسه ششم بهمن در آمل برجسته است و امیدواریم بتوانم کنگره ملی حماسه ششم بهمن آمل را برگزار کنیم.
اعلام ویژه برنامههای حماسه ششم بهمن آمل
علی امانی مسؤول دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آمل نیز با بیان این که امسال برای اولین بار دیدار خانوادههای شهدای ششم بهمن آمل با استاندار و مدیران استاندار برگزار میشود، گفت: در این دیدار جانبازان و ایثارگران این حماسه نیز حضور خواهند داشت.
وی گفت: برنامههای متنوعی برای گرامیداشت حماسه ششم بهمن در نظر گرفته شده است و سریالی ۴۰ قسمتی حماسه ششم بهمن نیز در سیما فیلم تهیه و تولید میشود.
وی با اظهار این که در قالب سفر ریاست جمهوری نیز اعتباری برای ساخت سریال حماسه ششم بهمن درنظر گرفته میشود، گفت: راه اندازی مؤسسه فرهنگی و هنری چندرسانه ای از دیگر اقدامات و برنامهها است.
امانی برپایی اردوهای راهیان نور جنگل، نشست ایثارگران و جانبازان را از دیگر برنامهها ذکر کرد و گفت: برنامهها از روز شنبه با کاشت ۴۱ نهال به نیت ۴۱ شهید آغاز میشود و پویش دختران حاج قاسم، همایش ملی حماسه ششم بهمن، دیدار فرماندار با جانبازان،
نظر شما