به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ایزدی در دیدار با شهردار خرمآباد، اظهار داشت: ثبت جهانی دره خرمآباد میتواند زمینه رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی این منطقه را فراهم کند.
وی ضمن تأکید بر لزوم همکاری بیشتر شهرداری خرمآباد برای تهیه پرونده ثبت جهانی دره خرمآباد، افزود: شهرداری خرمآباد باید بیشازپیش برای ثبت جهانی این دره تلاش کند.
مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی وزارت میراثفرهنگی، اضافه کرد: این مهم تنها مختص وزارت میراثفرهنگی نبوده و پس از ثبت جهانی دره خرمآباد، شهردار این شهر بهعنوان مسئول از سوی سازمان جهانی یونسکو شناخته میشود.
ایزدی، تصریح کرد: شهرداری خرمآباد باید در راستای حفظ حرایم و احیای آثار تاریخی همچون پل «گپ» نیز اقدامات گستردهای داشته باشد.
شهردار خرمآباد نیز در این دیدار، گفت: استان لرستان و شهر خرمآباد برای توسعه بیشتر نیازمند یک محرک است و ثبت جهانی دره خرمآباد میتواند کلیدواژه توسعه این منطقه باشد.
داریوش بارانی بیرانوند، اضافه کرد: لرستان بهعنوان سرزمین تاریخ و طبیعت زمینه رشد و توسعه زیادی را دارد که در این راستا ثبت جهانی دره خرمآباد میتواند موجب رشد اقتصادی و فرهنگی استان و شهر بیشازپیش شود.
شهردار خرمآباد، افزود: شهرداری خرمآباد آمادگی دارد تا در راستای این اقدام ملی و جهانی همکاری کند و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نمیکند.
عضو شورای اسلامی شهر خرمآباد نیز، گفت: این شورا در راستای ثبت جهانی از شهردار و شهرداری خرمآباد حمایت میکند.
مجید دریکوند، افزود: این مهم بهعنوان فرصتی طلایی برای توسعه خرمآباد و لرستان محسوب میشود که باید با همکاری بینبخشی برای رفع موانع تکمیل پرونده اقدام کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد که تا پس از تکمیل پرونده و ارسال به یونسکو، در زمان باقیمانده تا حضور ارزیاب ثبت جهانی، برای رفع مشکلات پیش رو و بهبود وضعیت موجود اقدام کرد.
نظر شما