به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عبدالله زاده با اشاره به اینکه اجرای نظام ارجاع در همه شهرستانها در قالب یک برنامه ثابت انجام میشود، اظهار کرد: در کل ۱۰ شهرستانی که طرح سلامت خانواده اجرایی شده است خدمات دهی در این حوزه به صورت متداول از سطح یک آغاز میشود و تا درمان بیمار ادامه دارد.
مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ارجاع از طریق پزشک خانواده و یا مراقب سلامت به سطوح تخصصی است، تصریح کرد: پس از ارجاع توسط پزشک خانه بهداشت، بیمار به سطح دو تخصصی در حوزه بهداشت و درمان ارجاع داده میشود و پزشک متخصص به صورت سرپایی بیمار را ویزیت میکند و آزمایشات مورد نیاز برای بیمار در نظر گرفته میشود پس از این مرحله، بیماری فرد تشخیص داده شده و درمان مورد نیاز برای او انجام میشود و به پزشک مستقر در خانه بهداشت بازخورد داده میشود تا پزشک روند درمان بیمار را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه زمان و مکان مراجعه بیمار به سطوح تخصصی کاملاً مشخص است و این موضوع مانع سردرگمی بیمار خواهد شد، بیان داشت: این طرح در شهرستانهای قوچان، کاشمر، بردسکن، درگز، سرخس، فریمان، چناران، خواف، تایباد و گلبهار در دست اجرا است.
عبدالله زاده بیان کرد: برای اجرای طرح سلامت خانواده در این شهرستانها به ۴۱۵ مراقب سلامت نیاز بود که در ابتدای برنامه ۲۳۳ نفر مراقب سلامت در مراکز فعال بودند و از تعداد ۱۸۲ نفر کمبود نیروی انسانی، ۱۱۵ نفر مراقب سلامت به کارگیری شدند.
مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمام امکانات و تجهیزات مورد نیاز مراقبین به صورت با کیفیت و جدید تهیه شده است تا خللی در روند خدمت رسانی ایجاد نشود.
نظر شما