حجت الاسلام منصور امامی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعار اعتکاف امسال اظهار کرد: شعار امسال اعتکاف معنویت تمدن ساز است و امسال به صورت ویژه به اعتکاف دانش آموزی اهمیت داده شده است و برای اولین بار اعتکاف مادر فرزندی امسال در مسجد بازارباش ارومیه برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مساجد استان ظرفیت پذیرش از ۱۶ هزار معتکف را دارند، ادامه داد: پیش بینی میشود امسال بالای ۱۶ هزار نفر در ۶۳ مسجد اهل تشیع ۱۶ شهرستان آذربایجان غربی معتکف شوند که ۳۰ درصد آن را برادران، ۴۰ درصد بانوان، ۱۱ درصد خواهران و ۱۹ درصد برادران هستند و مؤمنین برای ثبت نام به سایت اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجانغربی مراجعه کرده و ثبت نام میکنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی افزود: سال گذشته جهت اعتکاف ۱۲ هزار نفر ظرفیت برای استان فراهم شده بود که مساجد سلماس و ارومیه در اختیار زلزله زدهها قرار گرفت و با ده هزار نفر برگزار شد. و امسال نیز در برخی نقاط خوی به دلیل عدم وجود زیرساخت به دلیل زلزله سال گذشته، اعتکاف برگزار نخواهد شد و فقط در مرکز شهرستان خواهد بود.
وی اضافه کرد: در شهرهای سنی نشین برگزاری اعتکاف بر عهده مرکز اسلامی آذربایجان غربی است و در مهاباد و پیرانشهر در دو مسجد اهل تشییع برگزار میشود و معمولاً اهل سنت در ماه رمضان اعتکاف را برگزار میکنند.
رویکرد تبلیغات اسلامی مردمی سازی برنامهها است
حجت الاسلام امامی گفت: مهمترین رویکرد تبلیغات اسلامی مردمی سازی برنامهها است و مردم به صورت خودجوش برگزار میکنند و تلاش این است که از ظرفیت مردم برای نیمه شعبان استفاده بشود و تبلیغات اسلامی نقش راهبری و هدایت کننده دارد.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو اضافه کرد: هر زمان دوره انتخابات میرسد عدهای سعی میکنند اخباری مبنی بر ناامیدی منتشر کنند و انتخابات یک حق است و عدهای تلاش دارند این حق را از مردم بگیرند و کسانی که میخواهند مردم را از حضور در انتخابات منع کنند به شعور مخاطب توهین میکنند و ممکن است برخی مجموعهها در نظام به درستی کار نکنند اما نظام برای آن راهکارها و ظرفیتهای قانونی وضع کرده که از جمله آنها انتخابات است که حضور مردم به نفع خود مردم و نظام است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: حضور در انتخابات و حق رأی، تغییر در جامعه را به نفع مردم فراهم میکند و در برخی کشورها جزو تکالیف مردم آن کشور محسوب میشوند و اجازه نمیدهند کسانی که در آن کشور به عنوان تابع زندگی رأی دهند.
حضور در انتخابات و حق رأی، تغییر در جامعه را به نفع مردم فراهم میکند
وی ادامه داد: اگر به انتخابات با دیدگاه قوانین بین المللی نیز نگاه کنیم، انتخابات یک مسئله جدی است و جمهوریت و اسلامیت دو رکن اساسی است که حضور و نظارت و توجه مردم مورد توجه قرار گرفته است و در هیچ تاریخی قبل از انقلاب اسلامی به رأی و نظر مردم اهمیت داده نمیشد و ممکن است اعتراض و انتقادی به برخی مجموعهها داشته باشیم اما این دلیل نمیشود که از حق خود بگذریم و لذا رسانه در جهت ایجاد امید و مقابله با پمپاژ یأس نقش مهمی دارد.
حجت الاسلام امامی افزود: با توجه به در پیش بودن ایام ۲۲ بهمن قرار است با همکاری برخی مجموعهها و نهادها، اتوبوسهای کافه گفت و گو در سطح استان در مدارس برگزار شود و اساتید و مربیان قرار است با حضور در مدارس به سوالات دانش آموزان جواب دهند و این حرکت از ۸ بهمن شروع میشود و تا ۱۸ بهمن ادامه خواهد داشت و حدود ۱۰ هزار دانش آموزان تحت این برنامه قرار خواهند گرفت.
وی عنوان کرد: تجلیل از روحانیون معمر و پیشکسوت در برنامه تبلیغات اسلامی خواهد بود و همچنین نشستهای بصیرتی و دینی با هماهنگی مساجد جهت ترغیب مردم به حضور در انتخابات و تبیین پیشرفتهای کشور برگزار خواهد شد.
نظر شما