به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رسول جلیلیان گفت: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از مردم، انتشار آگهیهای جعلی با عنوان فروش محصولات ارزان قیمت در سایتهای واسط فروشگاهی است.
وی افزود: کلاهبرداران اینترنتی در هر مناسبت با ترفندهای مختلف اقدام به کلاهبرداری از کاربران میکنند. کاربران فریب وعدههای پوچ و تبلیغات اغواکننده کلاهبرداران را نخورند و قبل از اطمینان از اصالت و مدارک کالا اقدام به پرداخت بیعانه نکنند.
رئیس پلیس فتای استان البرز به کاربران صفحات اجتماعی توصیه کرد که فعالیت در شبکههای اجتماعی بسیار حساس است و کاربران برای حفظ حریم خصوصی از درج هرگونه اطلاعات فردی در آنها خودداری کنند.
سرهنگ جلیلیان اضافه کرد: مجرمان سایبری با جعل نماد اعتماد الکترونیکی و راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی جعلی اقدام به کلاهبرداری میکنند و کاربران قبل از خرید، از اصالت نماد اعتماد الکترونیکی اطمینان حاصل کنند.
به گفته وی، فروشگاههای اینترنتی در فضای مجازی چنانچه دارای وب سایت معتبر و نماد اعتماد الکترونیکی نباشند قابل اعتماد نیستند. در این فضا تبلیغات غیرواقعی نیز وجود دارد که در برخی از آنها هویت واقعی فروشنده و مکان وی مشخص نیست.
رئیس پلیس فتای استان البرز با تاکید بر اینکه کاربران با دقت کافی باید اصالت کالا را مد نظر قرار دهند، یاد آورشد: کاربران قبل از احراز هویت فروشنده، هیچ گونه وجهی پرداخت نکنند ضمن آنکه آگهیهای وسوسه انگیز ترفندی برای کلاهبرداری توسط افراد شیاد است.
سرهنگ جلیلیان مطرح کرد: مردم خریدهای خود را به صورت پرداخت در محل سفارش دهند و از پرداخت بیعانه خودداری کنند و هنگام خریدهای اینترنتی مراقب لینکهای جعلی ارسال شده توسط کلاهبرداران باشند و به هیچ عنوان روی آنها کلیک نکنند.
رئیس پلیس فتای استان البرز خاطرنشان کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
نظر شما