به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی قویدل در جلسه کارگروه پیشگیری از تصادفات و جرایم رانندگی در استان کرمان افزود: باتوجه به افزایش تلفات جادهای و وسعت و پراکندگی جادهای استان به ویژه در جنوب استان و اینکه درصد قابل توجهای از مصدومان در مسیر انتقال به بیمارستان فوت میکنند، میطلبد که اداره کل راهداری جنوب و شمال استان با همکاری علوم پزشکی کرمان تحت هر شرایطی پد بالگرد را در ۲۸ نقطه پرخطر استان اجرایی کند.
وی بیان کرد: موضوع تصادفات یکی از مهمترین مشکلاتی است که در استان با آن مواجه هستیم و متأسفانه روز به روز آمار تصادفات به افزایش است.
وی افزود: برخی از دستگاهها وظایفی در رابطه با زیرساخت این مقوله دارند که اگر توجه ویژه به آن شود کاهش تصادفات در استان راشاهد خواهیم بود.
قویدل ضمن قدردانی از پلیس راه و راهور جهت ارسال فهرست اسامی رانندگان پر خطر، خاطر نشان کرد: توجه به رفع نقایص و کمبودها مربوط به پایش تصویری فوریت دارد که هر چه زودتر شهرداریها و راهداری شمال و جنوب استان و در جادهها در این خصوص باید نسبت به رفع آنها وارتقا سطح بهره برداری در آنها اقدام نمایند.
معاون قضائی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: باتوجه به افزایش تلفات جادهای و وسعت و پراکندگی جادهای استان به ویژه در جنوب استان و اینکه درصد قابل توجهای از مصدومان در مسیر انتقال به بیمارستان فوت میکنند، میطلبد که اداره کل راهداری جنوب و شمال استان با همکاری علوم پزشکی کرمان تحت هر شرایطی پد بالگرد را در ۲۸ نقطه پرخطر استان اجرایی کنند.
این مقام قضائی با اشاره به آمار تصادفات گفت: بر اساس سیستم مدیریت پرونده آمار پروندههای اتهام ایراد صدمه بدنی غیرعمدی بر اثر تصادفات رانندگی سال ۱۴۰۲ در نه ماهه ۹ هزارو ۸۶۹ فقره پرونده میباشد که این آمار در مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ تعداد ۹ هزارو ۵۸۰ پرونده بوده که نسبت به ۹ ماهه سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.
معاون قضائی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در ادامه با بیان اینکه ۴۳ درصد از جانباختگان در شهر مربوط به عابرین پیاده است، گفت: طبق گزارش پلیس راهور تصادفات درون شهری استان کرمان در ۸ ماهه سال جاری ۳۶ درصد از جانباختگان، راکبان موتور سیکلت بودند که در این خصوص باید راهکارهایی که به صورت مصوبه شورای پیشگیری و کارگروهها و کمیسیونهای ویژه تصادفات تصویب شده از جمله ارتقا سطح فرهنگ عمومی و اطلاع رسانی، ورود و نقش بیمهها در فرهنگ سازی، آموزشهای کاربردی برای متخلفین و رانندگان پرخطر و اعمال مجازاتهای تکمیلی و مراقبتی در احکام قضائی عملیاتی و اجرایی شود.
وی با بیان اینکه سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت به ۱۶ سال کاهش پیدا کرده است، تاکید کرد: با توجه به توزیع کلاه ایمنی رایگان توسط راهداری باید ضمن فرهنگ سازی در جامعه این کلاه ایمنیها طوری هدایت شوند که در سطح شهرها بتوان به وضوح دید تاضمن ترویج این فرهنگ شاهد کاهش صدمات ناشی از حوادث باشد.
این مقام قضائی به شناسایی ۳۰ نقطه پرتصادف در استان اشاره کردو اضافه کرد: ضرورت دارد تیم ویژه ای از کارشناسان پلیس راه، راهداری، علوم پزشکی و… تشکیل و براساس شاخصهای بومی استان اولویت گذاری تا در اسرع وقت راهداری نسبت به رفع نقاط حادثه خیز اقدام نماید.
وی گفت: باتوجه به اینکه ۳۲ درصد تصادفات در معابر درون شهری استان بعلت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در سال جاری بوده است و همچنین به جهت اهمیت برخورد با تخلفات حادثه خیز و کنترل هوشمند معابر درون شهری مرکز استان ضرورت دارد و نسبت به راه اندازی باقیمانده دوربینهای ثبت تخلفات هوشمند در سطح معابر شهر کرمان ودر جادهها اقدام عاجل صورت پذیرد.
قویدل با اشاره به گسترش و ترویج اقدامات فرهنگی در ترافیک سطح استان، افزود: برای این کار میتوان از ظرفیت صداوسیما و رسانهها و بیمه هاجهت بهبود رفتارهای ترافیکی و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی استفاده کرد و شرکتهای بیمه و رسانهها و دستگاههای فرهنگی و آموزشی باید نقش خود را در این خصوص ایفا و اجرایی کنند.
نظر شما