به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله خدابنده لو گفت: مددکاران بهزیستی با شناسایی مشکلات جامعه هدف و بهره گیری از ابزارهای علمی و عملی تلاش میکنند مسیر توانمند سازی مددجویان را با اختصاص وسایل کمک توانبخشی، افزایش مهارتهای توانمندی روانی و جسمی هموار ساخته و با فراهم ساختن زمینه ادامه تحصیلات، تأمین مسکن و ایجاد اشتغال و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، منشأ اثر و تغییر مناسب در جامعه و فرد باشند.
وی افزود: با تمام محدودیتها و مشکلات موجود مددکاران میتوانند خدمتی شایسته، مؤثر و با کیفیت به اقشار آسیبپذیر جامعه ارائه کنند.
مدیر کل بهزیستی استان زنجان گفت: مددکاران بهزیستی با تسلط بر دانش علمی و عملی و با ترسیم مسیر توانمند سازی فرد، تلاش میکنند تا با بهره گیری از کلیه خدمات و وسایل کمک توانبخشی، ایجاد اشتغال و تأمین مسکن شرایط بهبود جسمی و روانی مددجو را فراهم نمایند و همواره در خصوص رویارویی با بحرانها، منشأ اثر و تغییر در فرد و جامعه باشند.
خدابنده لو با اشاره به اینکه مددکاری به عنوان یک حرفه یاورانه قادر است بسیاری از آسیبهای اجتماعی و روانی را کاهش دهد، افزود: ذات و ساحت کار در سازمان بهزیستی مددکاری است و باعث افتخار است که مددکاران پیگیر رفع مشکلات جامعه هدف هستند.
وی رازداری و رابطهی حرفهای را از اصول بنیادی مددکاری برشمرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۷ مددکار در بخش دولتی و ۹۸ مددکار در بخش خصوصی و در مراکز مثبت زندگی و در مجموع ۱۶۵ مددکار مشغول فعالیت هستند که در گام اول مشکلات جامعه هدف را بررسی کرده و مسیر توانمند سازی فرد را ترسیم میکنند.
خدابنده لو با تاکید بر جایگاه والای مددکاری و ارج نهادن به این حرفه، زنان سرپرست خانوار، زنان خود سرپرست، کودکان بی سرپرست، کودکان بد سرپرست، سالمندان، افراد دارای معلولیت، خانوادههای نیازمند حمایت و… را از گروههای هدف در مددکاری اجتماعی برشمرد و ادامه داد: مددکاران تلاش میکنند تا با ایجاد تغییر و دگرگونی مناسب در شرایط مادی و معنوی افراد و اقشار جامعه، زمینه بهزیستی، رشد و تعالی آنها را فراهم آورند.
نظر شما