پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۹ بهمن ۱۴۰۲، ۷:۴۴

رییس اداره تبلیغات اسلامی گناوه:

حضور پرشور جوانان و نوجوانان از ویژگی‌های مهم اعتکاف در گناوه بود

حضور پرشور جوانان و نوجوانان از ویژگی‌های مهم اعتکاف در گناوه بود

گناوه- رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه گفت: اعتکاف شهرستان دار المؤمنین گناوه با استقبال بی نظیر و پرشور نوجوانان و جوانان مؤمن برگزار شد.

حجت الاسلام علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اعتکاف ناب‌ترین لحظه دیدار با خدا است اظهار داشت: اعتکاف سکوی پرواز برای رسیدن به مقام معنوی و جلوه‌ای از بندگی خداوند متعال است که معتکفین را به ندای این الرجبیون دعوت می‌کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه افزود: اعتکاف سال ۱۴۰۲ شهرستان دار المؤمنین گناوه با استقبال بی نظیر نوجوانان و جوانان مؤمن برگزار شد و با انجام اعمال مختص ایام البیض و دعای ام داوود در شهرستان به پایان رسید.

وی بیان کرد: از زیبایی‌های اعتکاف سال امسال می‌توان به اعتکاف علمی، ختم قرآن، اعتکاف مادر و کودک، آشنایی با سیره ائمه اطهار علیهم السلام، روایتگری سیره شهدایی، رونمایی از دیوار نگاره شهدا، حضور شبکه تبلیغ دین، و طرح ملی قرآنی عاکفون و در اختتامیه نیز حضور والدین با اهدای گل و دست بوسی فرزندان از پدر و مادر خود بود.

وی بیان کرد: حضور ائمه جمعه شهر گناوه و بندر ریگ، فرماندار شهرستان و سایر مسئولان ادارات دولتی در جمع معتکفین، اقامه نماز جماعت و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اهدای هدایای فرهنگی از نقاط قوت این همایش عظیم فرهنگی دینی بود.

وی یادآور شد: اعتکاف کنندگان امسال با دور همی صمیمی، همدلی وهم عهدی برای ظهور امام زمان عج و عاقبت بخیری همدیگر دست به دعا برداشتند و از خدای خود بابت این نعمت تشکر کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناوه گفت: از همکاری و همراهی همه کسانی که در برگزاری امر اعتکاف اهتمام ورزیدند در رأس ائمه جمعه، فرماندار شهرستان گناوه، همه اعضا ستاد اعتکاف شهرستان، خیرین، ادارات و سایر نهادها تقدیر ویژه به عمل می‌آید.

کد خبر 6007483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha